anàlisi de blocs

Què millor per aprendre d’altres que en saben quan t’inicies en el món dels blocs? Doncs, buscant per la xarxa, i després de mirar-me’n uns quants, us vull presentar dos blocs que he escollit perquè els he trobat força interessants.

El primer, Música i dansa (http://blocs.xtec.cat/musicaidansa/), és el bloc de l’Àrea de Música i Dansa al CEIP Sant Salvador de Sant Jordi-Cercs. El bloc, engegat per l’especialista de música de l’escola, ens permet seguir actualitzadament les activitats musicals que fan a l’escola a través d’explicacions i vídeos dels propis nens actuant, ballant o cantant. També s’hi poden trobar enllaços sobre el món de la música i d’altres blocs del mateix centre o relacionats.

Penso que també pretèn ser un enllaç de traspàs d’informació per a les famílies, les quals podran veure com i què treballen a l’àrea de música a l’escola els seus nens, i tenir l’oportunitat de comentar i aportar idees.

I el segon bloc que us presento, Arran de pupitre (http://5centims5.blogspot.com/), és un bloc de mestres que reflexionen, comenten i aporten eines d’aspectes educatius i del món de les TIC. És un bloc útil i proper a tots els mestres, ja que els articles estan escrits des de l’experiència com a docent de l’autor del bloc i de la resta de mestres que hi col·laboren. També podem trobar una llista de blocs d’altres mestres, igualment interessants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *