Contes de grans a petits!

Els nois i noies de 6è per Nadal, van inventar contes per representar-los als més petits de l’escola!! Per a fer una bona representació, més real, hi van incorporar efectes sonors. Desitgem que us agradin!! Vídeo gravat per l’Alberto i el Marc.

Aquest article ha estat publicat en General, Vídeo. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Contes de grans a petits!

  1. Ainhoa 6è diu:

    Jo tinc un comentari i em sap greu la veritat es que en el meu conte LA MISTERIOSA POBLA DE SEGUR el Mrc i el Alberto han grabat una cosa malament en la part que trobem la casa l’Eric(l’Ivan)entra i nosaltres l’Emily(elisabeth) i la Txell(ainhoa) dons ens anem fora i diem coses i L Eric es queda alla parat llegin un conte i dons aixo no te res d’importaant per mi perque l’Emily i la Txell estaven parlant pero els altres contes han estat molt xulos jeejee espero que aixo no torni a pasar :):(:P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *