ANÀLISIS

El món del blocs m’ha fascinat. Veure el blocs dels mòduls m’ha fet veure les diferents utilitats que poden tenir-ne.  Tant el bloc de mostrar activitats com el de diari d’escola, són blocs que mostren la vida de l’escola i que permet tenir una visió general de les activitats  que es porten a terme a les aules. Són blocs que estan actualitzats i que mostren articles pràcticament cada setmana.

En aquests blocs trobo que els infants d’ infantil no es poden moure amb facilitat, pot ser li faltarien icones d’imatges. Tot i que per les famílies és una finestra oberta a l’ escola.

La participació dels alumnes és evident ja que ells són els protagonistes del blocs. Sense ells no hauria estat possible fer-ho. Tot i que es evident que són blocs fets per adults.

Com he dit abans ofereix a les famílies una visió oberta de l’escola i elles poden participar fent comentaris en el quadre de la part inferior, però estaria bé que els pares de tant en tant tinguessin l’ oportunitat de fer algun article explicant experiències del cap de setmana.

Un dels blocs dedica un gran espai als enllaços a pagines web i l’ altre no fa cap tipus de referència. Trobo que es interessant oferir aquets enllaços per poder veure altres experiències o per obtenir més informació.

Per finalitzar he de dir que la funcionalitat dels blocs és immensa i que també és una manera genial de establir relacions entre les famílies , els infants i l’escola.

JA HA ARRIBAT LA TARDOR!

En el nostre entorn podem visualitzar els colors càlids, ataronjats i daurats propis d’aquesta estació.

ELS COLORS DE LA TARDOR

La tardor ens aporta un munt de sensacions i d’ olors. Olors tan característics com el d’ herba mullada, el de les pomes,…. Colors com els de les fulles seques, la mangrana, la carbassa,…. i sabors tan peculiars com els dels bolets i les castanyes.

Anar a la muntanya a buscar bolets és una de les tradidicions d’aquesta estació.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/1uy_MDIA5Xk" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Durant aquest dies també celebrem la festa de la castanyada. A l’escola esperem la visita de la castanyera i li cantem la cançó.