Pàgina per consultes d’història

Us deixo aquí l’enllaç d’aquesta pàgina que jo consulto sovint per fer apunts i que va molt bé per fer treballs, tant biografies com monografies o buscar qualsevol dubte que tingueu sobre qualsevol període històric, a vegades ho trobareu més fàcilment i d’altres us costarà molt, però el que llegiu aquí, la major part és totalment creïble i verídic el màxim possible, però només està en castellà.

15 thoughts on “Pàgina per consultes d’història

 1. Tirso Fdez.

  Tinc un problema amb Carlemany, només em surt el carlemany, el fill de pipí el breu. No em surt cap carlemany de la revolució francesa :/

 2. Super Professor Post author

  Sí Tirso, el Carlemany que et surt és el bo, a veure si llegim el llibre i no buscaràs un Carlemany a la Revolució Francesa!!

 3. Super Professor Post author

  Si Marat formava part dels dos clubs, el dels Cordeliers com heu vist al llibre de “El Ocho” és el radical del poble que estava vinculat als jacobins, ja que els cordeliers no tenien representació parlamentària per radicals.

 4. Super Professor Post author

  Albert si sortiran quatre preguntes per veure si heu llegit o no el llibre.

  Mireia, com sempre amb mig full per biografia ja esta bé però sempre hi ha persones més importants de les quals en podeu fer un full o cara.

 5. Tirso Fdez.

  Espero de debò que les preguntes no siguin molt concretes, perquè si no… la hem liat xD

  Per cert, si ja tenim la biografia del Duc de Brunswick, te la entreguem igual?

  Salut!

 6. Super Professor Post author

  Si la tens sí, però espero que sigui bona i no qualsevol cosa que hagis trobat, les preguntes han de ser concretes per saber qui llegeix i qui no, és un premi als que fan la feina.

 7. JS

  Tassil és el mateix que tassil n’Ajjer, t’hem d’explicar lu de les pintures rupestres?

 8. Super Professor Post author

  Sip has de parlar de les pintures rupestres i d’on estan, el Tassili.

 9. JS

  orfeo = mitologia grega?
  d’alexandre I trobu coses molt rares :S
  fenix = l’ocell de foc?

 10. Super Professor Post author

  Que no llegiu el llibre abans de fer les biografies o definicions? Es sobreentenen totes aquestes coses que pregunteu, clar que el fènix del que parlen els fenicis és l’ocell de foc, i l’orfeu el de la mitologia grecoromana i Alexandre I el tsar de Rússia, no era el net de Caterina I la Gran tsarina al llibre?? per favor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *