SORPRESA DE FINAL DE CURS !!!

El curs ja s’ ha acabat i l’ estiu ja ha començat. Hem treballat tant al llarg del curs que ara us podem fer una gran sorpresa !!! Com hem après moltes lletres i ja sabem escriure força us fem un regal. I que és ? Una carta que us hem escrit amb molta il·lusió a l’ ordinador. Esperem us agradin molt i veieu com hem anat aprenent.
BON ESTIU A TOTS i a TOTES !!!

JOCS AL PATI

Aquest curs, a Infantil, els dilluns hem engegat activitats diferents al pati. Hem proposat als nens i nenes tota mena de jocs dirigits per a fomentar jocs tradicionals i d’ altres d’ habilitats motrius. Aquí teniu una petita mostra perquè veieu que bé s’ ho han passat.

RACÓ DEL CONTE

L’ últim conte que hem treballat és: ” UN DIA DE PLUJA “. Com sempre la presentació ha estat a la gran pantalla. Us fem un petit resum del conte: L’Anna estava molt trista per no anar al ball. Estava el seu gat Emili per acompanyar-la. Era un bon gat, però li agradava perseguir ratolins i no parava fins que els atrapava. Just aquella nit l’ Emili va anar a parar al soterrani on l’ Anna tenia prohibit d’entrar. Li feia por, però va pensar que podria entretenir-se si trobava algun llibre amb dibuixos. I entre ells va começar a trobar:
1- La sabatilla de vidre (La Ventafocs))
2- Nens perduts amb un tros de pa (Hansel i Gretel)
3- Porquets fugint del llop (Els 3 porquets),…(Els vostres fills i filles poden continuar fins el 12, ja se’l saben molt bé).
L’Anna va sortir corrents, doncs era l’hora en que tornaven els seus pares.
Un cop explicat el conte:
1- Hem dit els contes que coneixiem i els que no. (Foto de la pissarra) i també hem fet:
2- Mural del conte. (Amb els dibuixos, les frases i els títols dels contes)
3- Exposició dels contes que teniem a la classe que surten en el conte.
4- Reescriptura de les frases dels contes, a nivell individual.
5- Reescriptura dels títols dels contes, també a nivell individual.
Ens ha agradat molt aquest conte perquè és diferent als altres i amb aquest hem recordat molts altres contes que també ens agraden mooolt !!!

EL NOSTRE AMIC SÀLIX

I per acabar… voldrien presentar-vos al SÀLIX, un personatge una mica entremaliat que ens ha acompanyat durant aquest curs i ens ha portat moltes activitats i propostes dels sentits. Els vostres fills i filles us explicaran històries molt divertides, pregunteu, pregunteu…

From Collages
From Collages

RACÓ DE L´ORDINADOR

Al llarg del curs, en acabar les feines, sovint hem anat lliurament al racó dels teclats i amb les fundes de plàstic hem observat i col·locat on anàven les lletres. Aquest 3r Trimestre, un matí ens vam trobar teclats plastificats a les taules, cada dos nens, i els hem pogut mirar molt bé. Aquests materials ens han ajudat a practicar i aprendre més bé on es troben les lletres. Aquí teniu un petit recull de fotos.

EL GUST

Hola!!! Tornem a fer activitats relacionades amb els sentits. Aquesta vegada EL GUST. Fa uns dies vam preparar un aperitiu per llepar-se els dits. Us hem preparat un collage per tal que pogueu imaginar-vos què bones estaven aquestes broquetes. Per cert, n’hi ha de dolces i de salades. Mmmmmm…

From Collages

Cliqueu a sobre del collage per tal de veure-ho més gran.

ESCUTS DE FANG

Una de les activitats a treballar a l´aula, abans de fer la sortida al Monestir de Pedralbes, va ser observar i treballar els escuts. També vam parlar que veuriem escuts de la Reina Elisenda de Moncada.

Ja feta la sortida, vam proposar a l´Anna González, mare de l´Óscar Carrascal, que vingués un dia a la classe i ens ensenyés a fer escuts amb fang. Ella en sap molt de treballar el fang! Va venir encantada i ens va ajudar a fer cadascú el seu escut. En acabar se´ls va endur a coure al forn del seu taller de ceràmica. Van quedar preciosos!!!

Anna, moltes gràcies per la teva col.laboració. Estem molt contents!!!

Aquí teniu el vídeo, ja veureu que bé que ho fem!

Aquí teniu el resultat final, que és genial !!!

FEM VITRALLS

La Pilar ens va explicar que al Monestir de Pedralbes veuriem vitralls. Vam parlar de: com eren, els colors que tenien, què passava si els hi entrava la llum del sol, … Ens va engrescar a fer cadascú el seu vitrall i ens han quedat xulíssims !!! i no en trobareu cap d´ igual!!!  Hem decorat la classe, els hem posat a les finestres i quan entra la llum del sol ens agrada molt mirar-los.  Aquí teniu les nostres petites obres d´art.

CONTE VIVENCIAL DEL GRUP DE LES LLETRES

Hola de nou!

Us volia presentar una activitat que vam fer a psicomotricitat el passat trimestre. Es tracta del segon conte vivencial que fem aquest curs,  però aquesta vegada, els nens i nenes van fer una representació gràfica, és a dir un dibuix, de l’experiència viscuda a la sessió. Aquest és el grup de les lletres.

 

I aquests son els dibuixos: