ELS OFICIS

Fa dies vam portar uns deures cap a casa. Havíem de parlar amb els nostres pares sobre la seva feina per a després explicar-la a la classe.Hem anat portant coses i hem fet el racó dels oficis. Hem aprés molt jugant i fent que treballem com els nostres pares.

Vam tenir la sort que ens vingués un bomber a la classe, el tiet de l´Íker, per a explicar-nos en què consistia la seva feina. Prèviament li vam preparar unes preguntes i ens va contestar a totes molt amablement. Ens va ensenyar, entre d´altres coses que havien de tenir la roba sempre preparada i ser molt ràpids per vestir-se i sortir pitant quan els toca la sirena al parc de bombers.
Ens va agradar moltíssim i vam aprendre molt d´aquest ofici.
En agraiment li vam fer uns dibuixos que esperem li hagi agradat. També li vam cantar una canço que fa dies ja cantem a la classe.

Gràcies Jordi per haver vingut!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *