SORTIDA AL SUPERMERCAT

La setmana passada vam anar a un supermercat del barri. Un cop a dins vam fer tres grups: uns anaven amb el Daniel, uns altres amb la Conxita i uns altres amb la Mari. Prèviament i a la classe vam decidir què havíem de portar i qui ho portaria. A cada grup cada un tenia un càrrec: el que portava la bossa, el que feia la llista de la compra, el que portava els diners, el que pagava,… Vam estar veient que venen molts tipus de productes i ens vam fixar sobretot en les etiquetes. Molts ja en són molt familiars i d´altres vam haver de preguntar per a saber de què es tractava. A l´hora d´anar a pagar cada grup es va fer càrrec de la seva compra però al final vam compartir-ho tot.

One thought on “SORTIDA AL SUPERMERCAT

  1. Sandra

    Com aprenen els nens si deixem lliure la seva curiositat i no anem al super amb les presses de comprar el que necessitem i tornar ràpid cap a casa. Genials les fotos que ens mostren les seves cares embadalides a la peixateria, a la cua de la caixa o treient les monedes per pagar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *