EL RACÓ DELS PEIXOS

Des que vam començar el curs que hem estat observant, manipulant,jugant i aprenent amb tot el material que els vostres fills han anat portant a la classe en relació al projecte dels peixos. Han anat sortint moltes preguntes, però també moltes respostes, variades i que ens fan ballar el cap, del tipus: on poden viure? què poden menjar? com i perquè poden respirar i nedar dins l´aigua? Neixen dels ous o de la panxa de la mare? les balenes són peixos? i els taurons? i les meduses? quants tipus de peixos hi ha?.. També hem estat pensant on buscar aquesta informació i per això demanem la vostra col.laboració. Seria bo els poguéssiu ajudar a trobar les respostes perquè després ho puguin aclarir a la resta, millor si portessin el material corresponent.Moltíssimes gràcies.

Per començar a aclarir idees la Mari ens va portar un material. Estava embolicat i dins una bossa. La vam anar passant i amb els sentits de la vista, el tacte i l´oïde vam endevinar què era: un peix que havia comprat al mercat. El vam obrir i vam continuar experimentant i descobrint com és per dins i per fora. A Alguns ens va fer una mica de fàstic!!!

2 thoughts on “EL RACÓ DELS PEIXOS

 1. Paloma

  Hola Peixos!

  M’ha agradat molt veure el vostre bloc i totes les fotografies que teniu!

  Heu treballat molt!

  Paloma

 2. dani

  hola,
  soc el Dani i faig 2on. a l’Escola La Mitjana de Lleida.
  Estic fent un progecte dels peixos i m’agrada molt el vostre bloc
  enhorabona….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *