LA CASTANYADA

  El dia se´ns va presentar ben plujós, però igualment vam celebrar la castanyada. Ho havíem de fer dins l´escola així és que vam començar menjant-nos els panellets a la classe. Més tard ens van maquillar de gatets i vam sortir al vestibul per a cantar cançons, una d´elles la del Marrameu torra castanyes.I a la tarda…unes castanyeres van trucar a la porta, deien que venien de la muntanya i que portaven castanyes ben torrades. S´hi van quedar amb nosaltres i ens van ajudar a pelar-les. Un grup de nens i nenes de 6è ens van representar una obra que ells mateixos s´havien inventat. Nosatres els hi vam correspondre representant El Cargol i l´herbeta de poliol.

2 thoughts on “LA CASTANYADA

 1. Laura

  Hola peixets!

  Quins treballs més bonics que feu!
  M’ha agradat molt passejar-me pel vostre bloc i veure tantes fotografies.

  Fins la propera

  Laura (la mestra dels ratolins)

 2. Núria

  Hola peixos!!!

  Jo vaig venir a la vostra classe a representar-vos una una obra de teatre amb unes altres nenes de la classe i m’ho vaig passar molt bé. Ah, per sert, el vostre blog es molt maco!!! M’han agradat molt les sortides que heu fet!!

  Fins la pròxima.

  Núria (nena de la classe de 6è)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *