FEM PANELLETS!!

Cada any, quan s’acosten aquestes dates a l’escola fem PANELLETS!!! Avui, els nens i nenes de 6è ens han ajudat a fer-los i crec que ens han quedat boníssims!! Farina d’ametlla per aquí, sucre per allà… Que divertit és fer la massa! Mentre fèiem les boletes costava molt resistir-se a no menjar-se’ls!! Ara els tenim al forn de la Pastisseria Caelles, que molt amables ens els couran i demà a la tarda els podrem prendre cap a casa. Podreu aguantar unes horetes més per tastar-los? 😉

(Els nens i nenes de 6è també han estat els que ens han fet les fotos)

https://goo.gl/photos/4iWXT7614RGEVAUG9

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a FEM PANELLETS!!

  1. Roger diu:

    Mmmm… Que bons els panellets. N’hi ha per llepar-se els dits. I amb ajuda dels nens del pati de grans !! (segons l’Emma). Gràcies per les imatges!! Ens agrada molt veure’ls pel foradet del pany. 😉

  2. Eva (Jacob) diu:

    Quins bons cuiners…i quins ajudants! La veritat que al Jacob li va agradar tant, que no parava de dir la recepta, els ingredients…total, que al final vam fer panellets amb la iaia!

  3. Maria diu:

    Fer pastetes ens encanta! I la veritat és que estaven ben bons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *