LA LAIA ENS EXPLICA UN CONTE

La Laia i la seva mare, ens han explicat el conte ” El flautista d’Hamelin”; i ho han fet utilitzant unes titelles que han pintat i retallat a casa. Ho han fet molt bé i ens ha agradat molt, sobretot la darrera part, on a Hamelin hi ha una gran festa!.

img_2738bona

L’ARIADNA ENS EXPLICA UN CONTE

Avui l’Ariadna ens ha explicat el conte “els tres porquets”. En un primer moment s’ha ficat molt nerviosa, però entre tots l’hem ajudat. Sabeu que ens ha agradat més? quan el llop entrava per la xemeneia, es queia dins l’olla que hi havia al foc, i feia un Auuuuuuuu molt gran!.

ariimg_2752bona

PER DIVERTIR-NOS A CASA

Us adjuntem uns enllaços que trobem interessants per si us voleu divertir mentre aprenem més coses del nostre cos.

http://nea.educastur.princast.es/repositorio/RECURSO_ZIP/1_ibcmass_u01_identidad/index.html

http://argentina.aula365.com/Tutoriales/IUD1/IUD1_pres_i01.htm

555_17129

LA PAULA ENS EXPLICA UN CONTE

La Paula i el German ens han explicat el conte: “La caputxeta vermella”, ho han fet ajudant-se d’un nino molt especial, ja que era “tres en un” :caputxeta, avia i llop. Com ens ha sorprès! A més a més, el final del conte també era un xic diferent, ja que el llop, marxava del conte de la caputxeta per anar al dels tres porquets!! Que bé ho hem passat!

img_2534bona

EL MIQUEL ENS EXPLICA UN CONTE

Avui el Miquel ja tanca la roda de l’hora del conte de la classe dels cangurs. Ens ha volgut explicar el conte de “Aladin”. Ha vingut molt ben acompanyat per la seva mare, la Sònia, i el seu germà Pau. Tot i ser un conte una mica llarg i estar una mica nervioset, el Miquel ho ha fet d’allò més bé.
Moltes gràcies per aquest conte tan preciós!!!

cimg4801bona