ENS VISITEN DOS PARES PER EXPLICAR ELS ROBOTS QUE HAN FET AMB ELS SEUS FILLS

HOLA FAMÍLIES,

DILLUNS ENS VA VISITAR EL PARE DE L’ÒSCAR. ENTRE TOTS DOS ENS VAN ENSENYAR L’ARANYA ROBOT QUE VAN CONSTRUIR, JA QUE LA VAN COMPRAR PER MUNTAR LES PECES.

A PARTIR DE LA CONVERSA I DE L’OBSERVACIÓ DIRECTA ELS INFANTS ES VAN FORMULAR MOLTES PREGUNTES EN RELACIÓ ALS ROBOTS, I MÉS CONCRETAMENT A L’ARANYA.

LES SEVES CONCLUSIONS FINALS VAN SER: TÉ UNA PILA, UN MOTOR I UNS CABLES QUE CONNECTA TOT. NO MENJA ALIMENTS SINÓ QUE MENJA PILA (LA NECESSITA PER FUNCIONAR), TÉ UN BOTÓ PER ENCENDRE-LA, UNS ENGRANATGES A LES POTES PER PODER-LES MOURE, POT PUJAR PENDENTS I ENS POT PASSAR PER SOBRE DE LA MÀ… FINALMENT, VAM VOLER POSAR-LI UN NOM I DESPRÉS D’UNA VOTACIÓ ES DIU STAR WARS.

A LA PANTALLA DIGITAL VAM BUSCAR IMATGES DE TARÀNTULES PER VEURE SEMBLANCES I DIFERÈNCIES.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ EN AQUEST PROJECTE.

MIREU QUE BÉ ENS HO VAM PASSAR!!!

 

DIMECRES ENS VA VISITAR EL PARE DEL RODRIGO. ENTRE TOTS DOS HAN CONSTRUÏT UN ROBOT AMB MATERIAL RECICLAT. EL NOM QUE HAN TRIAT ÉS MOTOLO 11, EL NÚMERO ÉS PERQUÈ ÉS EL DIA QUE FA ANYS EL RODRIGO.

ENS VAN ENSENYAR COM PRIMER HAVIEN BUSCAT EL MATERIAL I PENSAT PER A QUÈ SERVIRIA CADA PEÇA.

LES CAPSES QUE HAN UTILITZAT SON DE CARTRÓ DE GALETES. EL CAP DEL ROBOT  POT FER UN GIR DE 360º. AQUEST ROBOT TAMBÉ TÉ ALES I UNA PLACA DE POLICIA, UNA ALTRA DE L’EQUIP DE FUTBOL DE L’ESPANYOL I UNES RATLLES EN ZIGA ZAGA QUE SIGNIFICA QUE S’ESTÀ COMUNICANT (PARLA).

A MÉS, AMAGA MÉS SORPRESES, TÉ UNA LLANTERNA QUE QUAN FA LLUM ES POT VEURE EL DIBUIX D’UN DINOSAURE I UNA ALTRE D’UN MINION.

ELS BIGOTIS SÓN DOS LLETRES “U”, TÉ CINC DITS A CADA MÀ COM NOSALTRES I ALS PEUS NO TÉ CAP DIT.

FINALMENT, ENTRE TOTS ARRIBEM A LA CONCLUSIÓ QUE ÉS UN ROBOT POLICIA I QUE A VEGADES TÉ POR, COM QUALSEVOL PERSONA, TAL I COM VAM PARLAR EL DIA QUE VAM TENIR LA CONVERSA SOBRE LA POR I VAM FER UN DIBUIX D’ALLÒ QUE ENS LA PROVOCAVA.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ EN AQUEST PROJECTE.

MIREU QUE BÉ ENS HO VAM PASSAR!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà