Ara arriba el Carnestoltes!

Hola a tothom!!! Com ja sabeu el Carnestoltes arriba aquesta setmana a l’escola i la classe del Parc de la Vinya de P3 està realitzant un munt d’activitats sobre el tema. Mireu mireu…aqui us les expliquem perquè vosaltres tambè les pogueu fer servir.

Activitats 1: Consignes Carnestoltes. Avui dilluns el carnestoltes ens ha encomanat que portèssim un objecte que fes soroll per rebre’l i així ho hem fet. Quin rei bromista i pocasolta!!!

Activitat 2: Aprenen una cançó. Els infants de classe estem aprenen la cançó ARA ARRIBA EL CARNESTOLTES. I també hem fet aquesta feineta! Cliqueu la imatge i la podreu descarregar.

 

Activitat 3: Conte SPC. Expliquem a l’aula el conte Titulat Carnaval al Bosc.

Activitat 4: Joc dels barrets. Per parelles els nens i nenes juguen a un joc relacionat amb el Carnaval del portal edu365  durant el racó de l’ordinador.

Activitat 5: Vídeo Carnaval. A través d’un vídeo del recurs El món per un forat sobre el Carnaval els infants veuren i s’apropen a aquesta festa: què és, com es celebra…

Activitat 6: Judici Carnestoltes. Divendres tarda el Carnestoltes és cremat! Ens ha fet moltes bromes… i ho ha de pagar!

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Ara arriba el Carnestoltes!

Activitat mòdul 4

Edu3.cat Aquesta peça forma part del projecte musiquestes.cat.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Presentació del grup 4: El Nadal

Presentació del grup 4 (Elisabet, Inma, Rocío i Eva) sobre el Nadal; tan present actualment a les escoles. Trobareu des de dites i poemes, mostres de treballs fets pels infants, nadales i cançons tradicionals d’aquesta festa fins a tradicions com el Caga Tió. Esperem que us agradi!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Temps de calma

relaxacio

La relaxació és la “contrapart” de l’acció. Tota acció és una descàrrega d’energia i la relaxació és el mitjà natural per a la seva reposició. A més acció li correspon més relaxació.

Aquesta cançó la fem servir per arribar a aquest estat de calma ens moments com desprès del pati. Als nens i les nenes de la classe de les ovelles els encanta relaxar-se amb la nostra mascota, “l’ovelleta”, que ens ajuda a relaxar-nos amb les seves carícies i els seus petons tendres.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sóc un bolet

Ens agrada molt la música i és per això, i perquè hi som a l’estació de la tardor, que una de les cançons que més ens agrada cantar és aquesta:

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sota la pluja

Experimentem

Aquesta setmana les ovelles hem experimentat el món de l’aigua a través de la pluja. La nostre mestra ha aprofitat aquests dies tan plujosos per fer una activitat lúdica i especial amb nosaltres!! Ens ha agradat molt i hem compartit entre tots els nens i nenes una experiència diferent i molt de tardor que és el que estem treballant!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Em presento!!

Quines ganes tenia de sortir del forn ben calentet!!! Aqui estic, jo “el bloc La Tardor”, ja creat i amb molta força per anar compartint el dia a dia de la classe de les ovelles de P3 de l’escola  Francesc Plató i Sartí del poble d’Abrera. Espero poder-vos apropar, el millor possible, a aquest grup de nens i nenes amb tantes ganes d’aprendre!! Junts veurem fotos, vídeos, cançons.. .i tot el que la seva mestra, Rocío, ens vagi aportant per tots nosaltres.

Espero que us agrad i en treieu profit,

El bloc, les ovelles d’Abrera!! 😉

Publicat dins de General | Deixa un comentari