COMENÇA EL PROJECTE

Avui ha arribat el moment de tornar a fer servir la incubadora!

Els últims anys, els alumnes de cinquè de l’escola Barrufet fem  un projecte molt especial, aquest projecte l’anomenem de l’ou al pollet.

Quan una gallina es converteix en lloca deixa de pondre ous i passa a covar-los. Com que nosaltres no en tenim la substituïm per la incubadora i la nostra ajuda que serà girar els ous i controlar la quantitat d’aigua per mantenir la humitat necessària. I per això, com ja es feia els altres anys, hem dibuixat a una banda de l’ou un sol i a l’altra una lluna per saber com les hem de girar. En acabar els hem posat a la incubadora i hem anat controlant la temperatura fins que s’ha quedat a 100ºF.

IMG_6191
IMG_6183

38 comentaris a “COMENÇA EL PROJECTE

 1. Hola,
  La Lua està molt entusiasmada amb el projecte i a nosaltres ens sembla molt interessant. El seguirem de prop.
  Quants més pollets millor. Endavant!

 2. Ja n’havia a sentit a parlar d’aquest projecte, però la veritat és que quan el veus de prop és una passada. Estarem pendents de tot el que passa.

 3. Ei nois i noies ,un curs més estem emocionades i a l’expectativa de veure com i quan neixen els pollets. És una experiència molt interessant que ens agrada molt veure-la i seguir-la de prop.Us donem les gràcies per compartir-la amb tots i totes nosaltres. Sort!!!

 4. Tinc moltíssimes ganes de que neixin els pollets perquè ja que naixeran pocs perquè n’han mort 2… Jo tinc l’esperança de que naixeran molts pollets i que es portaran molt bé. TINDRAN UNA CASA DE LUXE!!!

 5. Demà o dema passat ja naixeran els pollets tinc unes ganes de que neixin ja jo no em perdre ni un minut amb la càmera web demà i pensat estaré mirant-los.

 6. que guay espero que tingueu molta sort i que os neixin més que a nosaltres perquè no ens va anar del tot bé peró segur que us naixeran molts

 7. Hola cinquès. Esperem que us neixen molts pollets i que no es morin. Hem sentit que està naixent un pollet i hem mirat el vostre bloc.

  Sort!

 8. Hola, aquí la mare de la Lúa. A través d’ella estem aprenent un munt de coses interessants que no sabiem! Esperem que el pollet que ha nascut avui sobrevisqui malgrat haver sortit abans d’hora de l’ou!

 9. Hola Sóc la Sandra, mare del Marc Puig, i us vull felicitar a totes i a tots per aquest projecte tan bonic i per l’entusiame que està generant !

  Cuideu molt als pollets !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *