L’Aventura de sanar

A casa és una alenada d’aire fresc en forma de llibre que, a través d’imatges de la natura, et porta a un lloc de pau on entres en contacte amb el teu jo més íntim per harmonitzar-te i sanar.

Una  clau que t’obre la porta al teu propi paisatge interior, la teva veritable essència, allà on només hi ha amor, prosperitat i satut, allà on et sents més viu, més tu, més A casa.

A casa és també una obra d’art que et vol seduir amb la bellesa del seu paisatge, tant visual com escrit, perquè en gaudeixis.

Toca el llibre, contempla’l, obre’l per qualsevol de les seves pàgines i deixa’t endur per l’eternitat dels seus instants.

Adquirir A casa 

Adquirir En casa  

Ou

Una vegada hi havia un ou.

Era un ou fecundat, un ou amb un rovell groc potent amagat a dins, un ou que es mantenia quiet i tancat dins de la seva closca des de feia generacions.

Aquell dia el vaig començar a veure, a sentir removent-me les entranyes i parlar-me cada vegada   més alt dins de l’orella: “toca’m, tasta’m, deixa’m sortir d’una vegada, allibera’m, allibera’t, allibereu-vos!”

I va arribar el moment.

El dia 17 de novembre de 2011 el vaig esclafar.

Va sortir disparat amb tanta força que encara s’escampa per les galàxies, que encara em sorprèn cada dia, que encara m’esquitxa i ho esquitxa tot amb la seva energia.

IMG_1973