El tastet de productes cuinats amb farigola.

A la classe de 2n B hem estat treballant la planta de….la farigola! que és la planta que dóna nom a la classe, ha estat molt interessant, perquè hem tingut la sort d’investigar una planta típica de la nostra terra, i molt coneguda pels alumnes.

TASTET 2 TASTET 1

Després d’observar-la, dibuixar-la, buscar les característiques i d’investigar les propietats de la planta, vam descobrir que una de les propietats era la culinària, que un plat típic del nostre país era fer sopa de farigola i que les fulles de farigola seques donaven molt bon gust als guisats.

I a partir d’aquí, després de fer una conversa es va decidir que es faria a la classe un tastet de productes amb farigola.

Un nen va ajudar a la seva àvia a preparar la sopa de farigola i un altre va ajudar a la mare a fer el pollastre amb patates i farigola.

TASTET 3TASTET 4

El resultat va ser una tarda genial, olorant, observant i menjant els plats que havien preparat!!!!!! TOT BONÍSSIM!!!!!

Ja ho podeu comprovar:

TASTET 8 TASTET 7 TASTET 6 TASTET 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *