Els alumnes del Batxillerat d’escèniques participen a la 28a Trobada de Teatre de Secundària

Ep! Nois i noies,

Els nostres actors i actrius del batxillerat d’escèniques participen amb la seva obra ESTIMADA KITTY a la Trobada de Teatre de Secundària que se celebra a Cervera aquests 18 i 19 d’abril.

Si voleu venir esteu tots convidats. Actuem el dijous a les 18.30!!

Mireu el programa amb totes les activitats!

 

Trobada Teatre Secundària

ESTRENA D’ESTIMADA KITTY, PRIMER PROJECTE ESCÈNIC DEL BATXILLERAT D’ARTS ESCÈNIQUES

Ja ho tenim aquí…aquest divendres 14 de desembre estrenarem el primer projecte del grup d’alumnes de primer i segon de batxillerat d’arts escèniques.

A les 12.30 i a les 21 hores al TEATRE ATENEU DE TÀRREGA.

No us ho podeu perdre…per alguns serà el primer cop que sortiran a un escenari…han treballat de valent! Necessiten un bon públic!!

Us esperem a tots!!

 

La primera sortida: LLEIDA

La primera sortida de Batxillerat va tenir lloc a Lleida, el passat 6 de novembre.

Tant els alumnes d’arts plàstiques com el d’arts escèniques tenien un suculent matí per endavant.

Els de plàstiques van vistar les exposicions de LA PANERA, d’en Francesc Abad i Juán López. Després van visitar la fundació Sorigué on van poder veure les escultures d’Antònio López.

Els d’escèniques van visitar l’Aula de Teatre de Lleida i el Teatre de l’Escorxador, on van poder tastar les classes pràctiques d’interpretació de la mà de el seu director i la seva cap d’estudis, L’Antònio Gómez i la Mercè Ballespí. També els van explicar el seu pla d’estudis i els van orientar en el camí de dedicar-se al món de les arts escèniques.

Tot un matí ple d’emocions!!
https://plus.google.com/photos/107495572242644227048/albums/5819331028212270913

EXPOSICIÓ INTERESSANT: DELACROIX A CAIXAFORUM BARCELONA

(1798-1863)

Del 15 de febrer al 20 de maig de 2012

L’exposició reuneix més de 130 obres del gran pintor francès Eugène Delacroix (1798-1863), una de les figures més destacades del romanticisme. Entre aquestes peces hi ha

alguns dels seus olis més coneguts, com Grècia expirant a les ruïnes de Mesolóngion (Museu de Belles Arts, Bordeus), un dels esbossos de la Mort de Sardanàpal (Museu del Louvre, París) o Dones d’Alger a les seves habitacions (Museu del Louvre, París), excepcionalment prestada per a la mostra.

Fotografies de l’estrena de: ELS FANTÀSTICKS

Recull de fotografies dels ensajos previs i de l’estrena de l’obra. I també dels dies de la Setmana del disseny i de la dansa en que els alumnes d’arts escèniques van practicar i perfeccionar les coreografies de les cançons amb la coreografa i ballarina Núria Selvas.

Pels que no hi vau poder assistir, aquí en teniu una mostra gràfica de la esplendida obra que van fer els nostres alumnes i del gran treball que han dut a terme. Felicitats a tots!

 

 

 

Fotografies: Gemma Costa

ELS FANTÀSTICKS

AQUEST DIVENDRES

els alumnes d’arts escèniques presenten el musical   ELS FANTÀSTICKS

A les 9 del vespre, tots a l’Ateneu targarí!

 

 

Sinopsi “Els Fantàsticks”
Els Fantàsticks, és una adaptació teatral basada en un musical estrenat a Broadway el 1960. La Lluïsa i en Matt, protagonistes de l’obra, són dos joves adolescents molt enamorats que s’estimen d’amagat a través del mur que separa les dues cases adossades on viuen. Les mares, que són en realitat molt amigues, fingeixen estar enfadades i per aconseguir que els joves es trobin i declarin el seu amor en secret, construeixen expressament el mur que els separa. No tenint prou amb això, i perquè la relació sigui acceptada, les mares contracten uns actors ambulants que simulen el segrest de la Luisa, on com a part de la trama en Matt venç, convertint-se en un heroi davant la noia. El pla resulta un èxit, però aviat els nois descobreixen l’engany i es separen. Tot i això al final es retroben i l’amor guanya.

 

ÚLTIM DIA SETMANA DEL DISSENY I LA DANSA

Avui ens hem despedit de la setmana del disseny i la dansa.

En les primeres hores els alumnes han acabat d’instal·lar els diferents espais en el centre.

A les 12, em fet una petita inauguració del resultat dels projectes tot fent una rua per els diferents espais creats. Els grups d’alumnes dels diferents temes ens han exposat els seus projectes i ens han explicat el procés de treball que han dut a terme i d’on ha sorgit cada idea. Just acabada la rua, s’ha fet un petit pica pica al bar, en el qual no tots els alumnes han pogut assistir.

 

Els alumnes d’arts escèniques, tot i que al grup ens ha faltat un component important, hem assajat tota l’obra de teatre durant la primera part del matí. Després, ens hem ajuntat amb la resta de companys del batxillerat artístic i amb ells hem seguit la ruta de tots els projectes que han fet durant la setmana.  Una vegada acabades les presentacions, ens hem acomiadat de la Núria, que ens ha fet gaudir durant la setmana de la dansa clàssica i ens ha ajudat molt a perfeccionar les coreografies dels Fantàsticks.

 

 

Recull fotografies de la setmana (És actualitzat diàriament amb més fotografies de cada dia):

 

 

 

 

 

Text: Glòria Ribera / Fotografies: Gemma Costa