Carta de la Fundació Miró

Barcelona, 19 de maig del 2010

Hola classe dels Pingüins,

El meu nom és Gemma i treballo a la fundació Miró de la ciutat de Barcelona. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria convidar-vos a fer una visita a la nostra fundació. Aquí veureu moltes coses que feia un senyor que es deia Joan Miró. El coneixeu? Doncs he de dir-vos que poder fer aquesta visita haureu d’investigar molt i molt qui era Joan Miró i què feia. Jo us puc donar un pista…..feia coses molt maques i en sabia molt !

A més a més us envio un vídeo per a que podeu anar començant a saber coses de Joan Miró….però vosaltres també  haureu de buscar-ne. Doncs, apa! Us animo que investigueu molt i quan acabeu em dieu alguna cosa i així un dia ens veurem aquí, a la fundació. Ja veureu que us hauré preparat coses molt divertides per fer!

Adéu classe dels pingüins! Us espero!

Gemma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *