PRESENTACIÓ

Hola, sóc la Núria González i sóc la mestra d’Audició i llenguatge de l’escola. En aquest bloc us presento alguns dels materials emprats per treballar la logopèdia a l’escola.

5 thoughts on “PRESENTACIÓ

 1. Juani

  Hola Núria,
  he trobat molt interessant el teu bloc, la presentació de les pràxies introduïdes a partir de contes facilita la introducció a l’aula.
  Juani

 2. ngonza28 Post author

  Hola Sílvia. El curs passat jo també he estat de baixa i no he pogut fer res. aquest curs torno a agafar la feina del bloc i afegiré el treball de Consciència fonològica. Gràcies per la informació. m’agradaria molt estar en contacte. Fins aviat.
  Núria

 3. ngonza28 Post author

  Hola Mònica, perdona no haver-te respost. He estat de baixa i m’ha estat impossible. Aquest curs continuo amb la feina del bloc i afegiré el material que falta. A més posaré també el nou projecte que comencem que és el de Consciència Fonològica per Educació Infantil. Gràcies pel missatge. Fins aviat. Núria

 4. ngonza28 Post author

  Hola Noemí, perdona no haver-te respost. He estat de baixa i m’ha estat impossible. Aquest curs continuo amb la feina del bloc i afegiré el material que falta. A més posaré també el nou projecte que comencem que és el de Consciència Fonològica per Educació Infantil. Gràcies pel missatge. Fins aviat. Núria

 5. ngonza28 Post author

  Hola Anna. Gràcies pel missatge, perdona que t’ahagi respost abans, he estat de baixa tot el curs i m’ha estat impossible. A Girona no tinc contacte directe amb cap grup de logopedes, el treball que exposo es fruit del treball personal i les aportacions de les mestres d’Educació Infantil que hem fan les demandes segons els alumnes que tenen. Sí que m’agradaria poder fer algun grup de treball puntualment. Estarem en contacte. Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *