Per santa Cecília, molta música!

El dia 22 de novembre vam celebrar a l’escola Jardí la diada de santa Cecília, fent honor a la patrona amb diverses activitats musicals.

Al matí vam poder gaudir dels tallers d’Anna Puigdemasa, reconeguda flautista, que ens va oferir el seu espectacl Somnis & sons, on vam escoltar música de qualitat i vam poder participar de les sessions. Per als més petits, vam tenir la Noèlia Vall, del centre de l’Olivera de Tàrrega, que va fer encuriosir i embadalir tots els alumnes. Tots els tallers van ser fantàstics i molt interessants. Ho podeu veure i sentir amb els vostres propis ulls!

[youtube]https://youtu.be/glf3V44NDWs[/youtube]

A la tarda, al local, va tenir lloc una audició a càrrec d’alumnes, exalumnes, paraes, mares i col·laboradors de l’escola, que ens van oferir música ben variada. Va ser un acte molt lúdic i alhora emocionant. Vegeu-ho! amb aquests dos vídeos que us hem preparat!

[youtube]https://youtu.be/ajuFHrRuYfo[/youtube]

 

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en TOTS JUNTS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *