En un mercat persa

“En un mercat persa” d’Albert Ketelbey és una obra descriptiva la qual per mitjà dels sons dels instruments i sense posar-hi paraules, explica una història, una situació, un paisatge o un sentiment.
Albert Ketelbey (1875-1959) va ser un compositor que va intentar, amb aquesta obra, pintar amb música l’ebullició d’un mercat de Bagdad. El compositor ens descriu el que passa en un dia de mercat, des del començament fins al final, quan tots pleguen i el mercat resta solitari. L’obra es composa de 10 escenes diferents, cada una d’elles amb el seu propi tema musical. Alguns temes es repeteixen, la qual cosa significa que els personatges idees o situacions que es descriuen, tornen a aparèixer.[youtube]https://youtu.be/4sVFtYOSDtQ[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *