Febrer: El carnaval dels animals

Com que s’acosta carnaval aquest mes estem escoltant una obra del compositor francés Camile Saint-Saëns (1835-1921): el Carnaval dels animals (1886). Es tracta d’una suite formada per 14 peces que el compositor va escriure com un divertiment o broma musical per a ser interpretada davant d’un petit grup d’amics. De fet, Saint-Saëns va prohibir expressament que aquesta obra s’interpretés en públic perquè pensava que perjudicaria la seva reputació de compositor seriós. La realitat ha estat ben diferent perquè és una de les seves més conegudes i més populars.

D’aquestes 14 peces, hem escollit els fòssils, però en treballarem alguna més per cursos, val la pena escoltar-les:

Clica la imatge per fer les activitats:

carnaval

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *