Forrest Gump

fg

Argument:

Una ploma s’enlaira i aterra als peus de Forrest Gump, un home senzill d’esperit, assegut en un banc esperant l’autobús. Explicarà la fabulosa història que és la seva vida als vianants que aniran seient en el banc. La vida de Forrest Gump serà en la imatge de la ploma, que es veu al començament i al final de la pel·lícula i que es deixa portar pel vent tot com Forrest Gump es deixa portar per les seves aventures increïbles a l’Amèrica de la segona meitat del segle XX, i de la qual en retrata la vida. L’abast de la pel·lícula va ser tan gran que, des d’aleshores, una petita cadena de restaurants va ser creada amb el del nom de Bubba Gump (projecte que surt a la pel·lícula).

Des de la seva infantesa era físicament discapacitat a causa de la seva esquena, però com que el perseguien altres nens, va aconseguir córrer més de pressa que qualsevol d’ells. Forrest Gump serà molt bo al futbol americà, serà soldat al Vietnam, i també campió de ping-pong, excepcional en la Marató, capità de corbeta, i fins i tot multimilionari. Es casa llavors amb la dona dels seus somnis que coneix des de sempre: Jenny. Tindrà un nen amb ella però aquesta última morirà poc temps després del seu matrimoni, i deixarà sol Forrest amb el seu fill… Forrest !

Alan Silvestri, compositor de la música d’aquesta pel·lícula, va néixer a Nova York l’any 1950.

alan_silvestri_20090213

Aquí teniu l’enllaç al noteflight amb la partitura per flauta sopranino.

Aqui teniu l’enllaç al noteflight amb la partitura per flauta contralt.

Aqui podeu veure i sentir la part de la flauta soprano, la que sempre heu tocat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *