HISTÒRIA DE LA MÚSICA

A través dels segles la humanitat ha sofert una gran quantitat de canvis que han quedat reflectits en les diferents arts figuratives (pintura, escultura, arquitectura). Gràcies a aquestes manifestacions artístiques sabem, avui dia, que la gent ha vestit de maneres diferents, s’ha expressat amb llenguatges diferents i ha variat els seus gustos estètics.

pendulo

La música, així com la cultura en general i la societat, també ha anat evolucionant amb el pas del temps. Algunes cultures, com la grega, la situen en un lloc preferent per la seva capacitat d’influir en les emocions de les persones.

La història de la música pròpiament dita comença quan, en plena edat mitjana, es defineix un sistema eficaç d’escriptura musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *