El cançoner de la Comunitat de Petits (1r trimestre)

Hola, famílies!

Tot seguit us deixo el llistat de cançons que hem anat treballant al llarg d’aquest trimestre amb els vostres fills i filles. Podeu clicar en cadascun dels títols per accedir a l’enllaç del youtube  i cantar-les tots junts a casa, perquè… QUI CANTA, ELS SEUS MALS ESPANTA!!!

CANÇONER DE P3:

  1. Pedra, pedreta. Aquesta cançó l’hem aprofitat per acompanyar els moviments circulars i fer les boletes quan fèiem plastilina.
  2. El despertador. 
  3. L’aranya.  Aquesta cançó l’hem mimat, és a dir, l’hem acompanyat amb gestos per ajudar-nos a recordar la lletra.
  4. La tortuga. Amb aquesta cançó hem picat de mans i hem mogut el nostre cos tot ballant.
  5. M’agrada la tardor. Una cançó que parla de la tardor i de les coses que hi passen en aquesta estació. Quan la cançó diu “Groc, groc, groc…”, picàvem tres cops de mans a les cames.
  6. Jo voldria ser un gran músic. Amb aquesta cançó hem  descobert els instruments que hi surten a la cançó i alguns altres també. A casa la podeu cantar canviant els instruments per objectes que facin soroll o música.
  7. La castanyera. La cançó de la Castanyera l’hem acompanyat de gestos…us en recordeu?
  8. Xica, xica, rebonica. Amb aquesta cançó hem tocat el triangle, un instrument que ens recorda a les gotes de pluja, i hem seguit la pulsació de la cançó.
  9. Roda, moliner. Amb aquesta cançó hem après a voltar sobre nosaltres mateixos a poc a poc, com si fóssim molins de vent. Ho podeu provar a casa! I també hi hem posat els gestos.

CANÇONER DE P4:

CANÇONER DE P5:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *