Concert de fi de curs. “All You Need Is… The Beatles!”

Concert de l’escola municipal de música de Parets del Vallès celebrat l’11 de juny de 2013 al teatre Can Rajoler sota la temàtica de The Beatles amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la publicació del seu primer single. Fantàstica actuació de totes les formacions de l’escola amb cloenda d’or de dues peces conjuntes a càrrec de tots els participants i els professors/es. Enhorabona a tothom!!

13a festa dels Instrumentistes

“Concert a Tutti” entre tots els assistents del conegut tema “Heart and Soul” en el que el públic toca l’obstinat del baix amb una aplicació de piano per a mòbils. Tot i que el volum sonor dels dispositius és baix, es pot apreciar la carismàtica melodia. Enhorabona a tots!!

13a Setmana Cultural a VallèsVisió TV


Del 22 al 24 de maig de 2012 s’ha dut a terme la 13a SETMANA CULTURAL de l’escola municipal de música de Parets del Vallès. Tallers variats i participatius oberts a tota la població, una botifarrada per a les famílies del centre o una jornada monogràfica en torn a l’òpera, amb una representació del “L’Elisir d’Amore” de Donizetti a càrrec dels professors/es del centre amb la col·laboració de dos cantants lírics i de mares i pares, han estat les propostes d’enguany. Gràcies a tots per la vostra participació i entusiasme!!

La Jazz Band a la gala “Parets contra el càncer”

El passat 12 de maig de 2012, es va celebrar la gala “Parets contra el càncer” al teatre Can Rajoler de Parets del Vallès. L’escola municipal de música va participar amb una actuació de la Jazz Band dirigida per Jordi Azagra. També van actuar en aquest esdeveniment en Marc Azagra amb una intervenció a piano sol i la coral infantil cantant dos temes gospel.

L’Orquestra de Guitarres a Vallès Visió

L’Orquestra de Guitarres de l’escola municipal de música de Parets del Vallès, dirigida pel professor Alejandro Pérez Gracia, ha començat una petita gira de concerts que s’allargarà fins a final de curs. En aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració de les orquestres de guitarra de l’escola Luthier de Barcelona i de l’escola municipal de música de la Vall del Tenes.

12a Festa dels Instrumentistes

Un any més, la Festa dels Instrumentistes de l’escola municipal de música de Parets del Vallès, esdevé una jornada entranyable en la que alumnes nous i antics, joves i grans comparteixen faristol per tocar plegats per famílies d’instruments juntament amb els professors/es del centre, que ofereixen en forma de concert a familiars i amics. No us perdeu els pastissos i truites que han portat aquest any les famílies. Són espectaculars!