PAGAGNINI

A tercer estem treballant els instruments de corda i avui hem vist als magnifics PAGAGNINI i ens han fet molta gràcia!!!!
A través del virtuosisme d’aquests quatre grans músics, Pagagnini repassa alguns moments àlgids de la música clàssica fusionats amb altres estils musicals, aconseguint un divertit i sorprenent “des-concert”, amb el qual es pretén reinventar la manera de concebre un recital, arribant al gran públic, que descobrirà en els passatges una mirada diferent.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/HHUMT9EvVbo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

4 thoughts on “PAGAGNINI

 1. julia seve 3A

  HOLA PUERTO SOC LA JULIA DE 3A I MA AGRADAT MOLT EL VIDEO .
  AAAADEUUUUUUUUUU.

 2. ROSA MINGUELLA

  HOLA PUERTO SÓC LA ROSA DE 3r-A I ET VULL DIR QUE EL VIDIO DE PAGAGNINI M’HA FET MOLTA GRACIA. ADEU PUERTO!

 3. Pau Sonet Martínez

  Hola Puerto, sóc el Pau Sonet, m’ha agradat molt i molt la cançó del Pagagnini. És molt divertida!! El mega concert de la guitarra també m’ha agradat molt. Això del Pagagnini també ho podríem fer un dia nosaltres a classe amb alguna altra cançó?

 4. Lidia

  Hola Puerto!

  Soc la Lídia de 3er. A. M’agraden molt els videos que has penjat!!. El de Pagagnini i el vol del moscardó son genials!!!…..Tu tindries que sortir a algún video també !!!…..Els hem mirat amb la mama i a ella el que més li agrada es els de pagagnini. Diu que hi ha uns músics i actors de teatre argentis (Les Lutiers) que també fan coses molt divertides. Un petó i adeu!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà