Estada al CDA Pau Casals 2013

Els alumnes de 6è d’EP han fet una estada de tres dies al CDA Pau Casals. Han estat uns dies plens de música i convivència.

Plegats hem gaudit de la visita al musu Pau Casals, sempre una visita plena d’emocions. Han fet la volta al món amb un concert de violoncel extraordinari, han pogut introduir-se en el món dels luthiers i han experimentat la relació estreta entre dos arts com la música i la pintura a través de les emocions, una experiència molt interesant i gratificant.

I per acabar, com no, han pogut gravar el seu propi CD. En aquesta activitat han deixar enregistrat el treball, esforç i constància…no d’uns dies o mesos si no de tot el seu pas per la música al llarg de la seva escolaritat.

Abans de que els escolteu , donar les gràcies a l’equip pedagògic del CDA Pau Casals per la seva acollida, professionalitat , ganes de superar-se i pel seu entusias-me per la música.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.