Conferència de l’Antoni Zabala sobre les competències bàsiques.

En el marc del programa de formació per al professorat de tecnologia, “L’ús metodològic dels projectes a l’aula de tecnologia”, el 30 de gener de 2008, a l’auditori de CosmoCaixa, l’Antoni Zabala va pronunciar la conferència “L’aprenentatge per competències. Del currículum a l’aula: un repte per a la tecnologia”. L’Antoni Zabala presenta com la noció de competència ha arribat al món educatiu i s’ha incorporat com un element clau en la concepció dels aprenentatges. La seva conferència mostra com s’ha d’orientar el desenvolupament curricular per donar resposta a aquest repte, en el qual, la tecnologia, per la seva pròpia idiosincràsia, té els elements per contribuir a les competències bàsiques.

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/video2008/7322a.rm" width="352" height="288"/]

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/video2008/7322b.rm" width="352" height="288"/]

Aquest article ha estat publicat en mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.