Guia d’Orquestra per a Joves (B. Britten)

Aquesta obra va ser escrita l’any 1946, per ensenyar les diferents famílies d’instruments de l’orquestra als nens i nenes anglesos. Benjamin Britten es va inspirar en una melodia d’un altre compositor anglès, Henry Purcell. La melodia és interpretada primer per tota la orquestra, desprès la interpreten per separat les diferents famílies i, finalment, la torna a tocar tota la orquestra. Els i les alumnes de 4t hem treballat l’obra de Britten amb l’ajuda d’un musicograma. Us atreviu a seguir l’audició?

britten2

Al vídeo veureu les diferents famílies de la orquestra tocant per separat. Reconeixeu els instruments que hem treballat a classe?

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/kR9nDnyIhAU" width="425" height="350" wmode="transparent" /] 

3 thoughts on “Guia d’Orquestra per a Joves (B. Britten)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *