ESTEM PREPARANT EL CONCERT DE NADAL!!!

Estimades families, nens i nenes, per fi aquest any podem tornar a fer el tradicional concert que féiem sempre per Nadal!!!!

Per aquest motiu, estem molt contents i contentes preparant-lo amb il·lusió i ganes, per tal d’oferir-vos una gran actuació.

Aquí teniu les dates dels dos concerts que es faran, així us podeu organitzar per poder assistir a l’espectacle.

CONCERT D’EDUCACIÓ INFANTIL:  dimarts 20 a les 3:15h de la tarda .

CONCERT DE PRIMÀRIA:  dimecres 21 no començarà abans de les 11:15h. del matí (falta per confirmar l’hora exacte).

En breu us informarem del què hauran de portar, de roba, pel concert.

Mentrestant una abraçada i fins aviat!!!

L’ANIVERSARI DE L’AMADEU VIVES

Com ja sabeu tots i totes, el 18 de novembre del 1871 va nèixer a Collbató (Barcelona), el personatge que dona nom a la nostra escola, el Sr. Amadeu Vives Roig. Va ser un gran músic compositor, que va fer moltes obres per ser representades en teatres com ara, óperes, operetes i sobretot sarsueles.

A l’aula de música hem escoltat algun fragment d’una de les seves sarsueles més conegudes “Doña Francisquita”. Aquí us deixem un video per poder escoltar-la i veure-la. Esperem que us agradi!

BON CURS 2022-2023!!

Estimades families, nens i nenes de l’escola Amadeu Vives, acabem de començar el nou curs, i ho hem fet amb molta il·lusió i bona música.

Vull compartir amb vosaltres una de les cançons més boniques, que m’ha estat acompanyant aquest estiu. Espero que la gaudiu tant com jo, i que ens serveixi per endinsar-nos en aquest curs a través de les veus, els instruments i la màgia que s’aconsegueix quan s’uneixen en harmonia.

 

 

HEM ANAT A CANTÀNIA!!!

Estimades famílies, nens i nenes, el passat dimarts dia 31 de maig, els alumnes de 5è A i B, vam anar a l’Auditori de Barcelona, per actuar al concert de CANTÀNIA!!!!

L’experiència va ser increïble!!! Vam treballar molt, i molt intensament els dies previs al concert. Teníem molts nervis, molta emoció… i quan vam trepitjar l’escenari immens i espectacular de l’Auditori, encara més emoció i nervis!!!

A l’autocar de camí a l’Auditori!

Esperant per poder entrar.

Assaig general…

I ja en el concert…

Tot plegat va ser una experiència que mai oblidarem.

Moltes gràcies nens i nenes, famílies, companyes, per el vostre esforç, col·laboració i treball, sense res d’això no hi hagués estat possible. 

FELICITATS, VA SER TOT UN ÈXIT!!!

 

LA PRIMAVERA JA HA ARRIBAT!!!

Estimades famiílies, nens i nenes, com ja sabeu la primavera ja ha arribat!!

I ja és un clàssic a l’aula de música, escoltar com l’Antonio Vivaldi va explicar les coses que passen a cada estació de l’any, amb música. Per tant, aquí teniu el 1r Moviment  de “La Primavera” de A. Vivaldi.

També us deixo un musicograma que hem practicat a la classe, per si el voleu fer a casa amb les vostres families.

ANIME – JAPÓ

Ja sabeu tots i totes, que aquesta setmana serà la setmana cultural, i que el tema d’aquest curs és: ANIME-JAPÓ.

La cultura japonesa és molt diferent a la nostra, i per això ens resulta molt interessant. Una de les coses que són diferents és la música i els instruments musicals. Per començar a conèixer una mica els instruments, aquí us deixo una petita mostra dels instruments més representatius de la cultura japonesa.

Observeu com són, com es toquen i com sonen… i a gaudir!!!

1- SHAMISEN

2- TAIKO

3- KOTO I FLAUTA SHAKUASHI

Per altre banda també sabeu que les pel·lícules d’anime tenen bandes sonores, i les series tenen els openings, que són les músiques i cançons de l’inici de cada capítol.

Aquí us deixo un recopila-tori dels openings més coneguts per totes i tots. Espero que us agradin.

I ara mira a veure si també saps cantar algun anime i l’ajudes a la Laura, tot i que ella ho fa molt bé!

BONES FESTES!!!!

 

Estimats alumnes, nens, nenes, famílies, companys, companyes…

Arribem al final del trimestre i a l’inici de les vacances de Nadal. Aquest final està sent una mica estrany, perquè la situació de la pandèmia fa que alguns de vosaltres estigueu confinats, i a l’escola si no hi som tots, no és el mateix….

Però per començar les vacances amb un missatge esperançador, us deixo aquí una historia explicada de manera diferent, amb instruments una mica particulars i amb unes paraules plenes d’esperança… Espero us agradi, que la gaudiu i que sobre tot passeu unes MOLT BONES FESTES!!!!

Ens veiem a la tornada, boniques i bonics!!!