Cares

Aquesta setmana hem jugat a un joc de l’Edu365 que consisteix en crear diferents cares a un personatge. Després d’aconseguir fer cinc cares correctament hem completat una fitxa amb el Word on havíem de contestar unes preguntes sobre diverses cares.

Aquí teniu un exemple:

cares

Setmana de la Terra

Aquesta setmana a l’escola hem celebrat la Setmana de la Terra. A informàtica hem jugat al joc de les Tres Bessones i les Tres erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Aquí teniu un petit resum per saber de què tracta el joc:

L’Anna, la Teresa i l’Elena veuen un documental per televisió que parla de la necessitat de conservar el planeta i per això s’han de dur a terme les 3 Erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Així doncs, les tres bessones decideixen convertir-se en heroïnes per salvar el planeta. El primer que fan és fabricar una capa per cada una i… ja són les Tres Súper-Erres! Després llencen al contenidor de paper tots els seus llibres i l’enciclopèdia dels seus pares: pensen que així salvaran molts arbres. La Bruixa Avorrida ho veu y decideix convertir a les Tres Bessones en tres contenidors de reciclatge! Les tres germanes viuran una sèrie d’aventures i comprendran que abans de reciclar es poden fer moltes coses per salvar el planeta, sobretot reutilitzar i reduir.

earth-kids.gif

 

Fitxa dels oficis

Per acabar de treballar els oficis, aquesta setmana hem completat una fitxa amb el Word on havíem d’escriure el nom de l’ofici i un objecte del personatge utilitzant la tecla “Bloq Mayus”.

fitxaoficis1.jpg