Informació


XXV
MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR

El teatre que es fa a l’escola abasta tots els nivells i totes les intencions i sovint s’assumeix com a eina pedagògica, lúdica i/o per a la pràctica de la integració social. Ajuda al llenguatge, l’expressió corporal, la dinàmica de grups, la creativitat… És de gran utilitat en el procés formatiu dels xiquets i xiquetes. Ha estat des d’aquestes consideracions que el teatre ha entrat a les nostres escoles i forma part del treball habitual dels centres.

El teatre que es fa a l’escola pot tenir també una projecció externa. Moltes de les obres de teatre que es fan als centres han sortit fora de l’escola, per la qual cosa hem d’emmarcar la Mostra de Teatre Escolar del Baix Ebre, com una experiència teatral que permet la possibilitat d’intercanviar activitats i a la vegada veure què es fa arreu de la comarca.

Aquest curs la Mostra de Teatre es va realitzar els dies 18, 19, 24, 25 i 31 d’e març i va tenir lloc al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Podeu veure un recull d’imatges de la participació de les escoles a partir de la presentació (a sota) o bé entrant a l’apartat de categories, escollint centre, (a la part dreta). Aquestes imatges les podeu descarregar, si teniu algun dubte o suggeriment podeu trucar-nos al telèfon 977.448.353

Leave a Reply