Noticiari de segon

El alumnes de segon B, hem treballat les notícies a la classe de Coneixement del medi natural. Per realitzar el noticiari, els alumnes s’han repartit en grups i han fet les notícies de l’escola, de la classe, d’esports i del temps. No cal dir que els nens i nenes han realitzat un treball magnífic i aquí podeu veure el resultat.

Sortida al Parc Art a Cassà de la Selva

El passat divendres 21 de maig vam anar a Cassà de la Selva a visitar el Parc Art. Un lloc natural on hi han diverses escultures de diferents formes i tamanys, algunes són força espectaculars com veureu a continuació a les fotos. Els nostres alumnes van gaudir d’un dia meravellós i s’ho van passar d’allò més bé.

Setmana Verdaguer

Els de segon estem a la font de la Ricardera, lloc on hi ha una poesia de Mossèn Cinto. A ell li agradava tot el referent a la natura, i per això anava a les fonts a recitar poemes junt amb els seus amics de l’ Esbart. Nosaltres també estem a la font recitant poemes. Ens encanta la verdor que enguany ens ofereix aquesta primavera degut a les pluges que han caigut, perquè tot és més verd i frondós, i és per aquest motiu que ens sentim inspirats hi fem poesies.

 

4 i 1 cinc! Un espectacle de dansa

Ahir dimecres 28 d’abril els alumnes de cicle inicial vam anar a Vic a veure un espectacle de dansa. Va estar força entretingut, tractava d’una posada en escena amb moviments i música que ens mostraven els elements de la vida. L’aigua, l’aire, la terra i el sol o el foc.

Sant Jordi 2010

El divendres passat vam cel·lebrar la diada de sant Jordi a l’escola, i els nostres alumnes de cicle inicial van fer unes roses molt maques, com també els murals amb els personatges de la llegenda de sant Jordi, aquí en teniu una mostra… Per la tarda es van repartir els premis de la segona edició dels Jocs Florals a l’escola, i va ser molt emocionant, tots estaven ben nerviosos. Aquí teniu els guanyadors del nostre cicle.

Visita al Museu de la pesca a Palamós

El passat 14 d’abril vam anar a Palamós a visitar el Museu de la pesca, on varem poder gaudir d’una jornada a prop del mar i aprendre moltes coses sobre la pesca i els diversos tipus de peixos que hi ha al mar Mediterrani. Les nenes i els nens de cicle inicial, per moments, van ser autèntics professionals de la pesca imitant els diferents oficis, i si no mireu…

Sortida a Palamós

Degut a la neu i al mal estat de les carreteres, s’ha ajornat la sortida dels alumnes de Cicle Inicial a Palamós prevista per demà, dimarts, dia 10 de març de 2010.

Quins ritmes i sons!!!

El passat divendres 29 de gener vam anar a l’auditori de Calldetenes a veure un espectacle de música a càrrec de Lluís Pinyol i Mohammed Soulimane. Tractava de fer conviure diversos  instruments de cultures diferents com la catalana i l’àrab i la veritat és que aquesta fusió musical va agradar molt als nens i nenes de l’escola, que fins i tot, van arribar a cantar cançons i amb un idioma diferent que el nostre!!!

Anem a teatre!!!

El passat dimarts 24 de novembre vam anar a veure l’ obra de teatre a l’auditori de Calldetenes, anomenada, “Embolic a la granja”. Va ser molt divertida i els nens i nenes de cicle inicial s’ho van passar d’allò més bé, van riure molt!!!Només cal veure el tros de tifa que ens van treure…