Hola!

Hola, gent de l’Estel, acabo de validar aquest bloc per a poder compartir la música que fem a l’aula. La música succeeix en un espai temporal i els nens i nenes no el poden portar a casa per a compartir, com altres àrees que podeu veure en format paper….la plàstica, matemàtiques, , textos…..

A vegades fem coses prou boniques com perquè no es quedin entre nosaltres a l’aula. Són aquestes, les que a nosaltres ens ilusionin, les que penjarem al bloc. Així , vosaltres també les podreu gaudir. Saber una mica més, què fan els vostres fills/es a l’estona de música. I així obrir més espais de comunicacio entre ells i vosaltres, ja que això també permet tenir motius per a parlar amb ells i que us expliquin què fan, què senten, les vivències… Allò que en diem xerrar una estona amb els nostres fills/es a partir  del què fan en el seu dia a dia.

One thought on “Hola!

  1. Sr WordPress

    Hola, això és un comentari.
    Per a esborrar un comentari, inicieu la sessió i mireu-vos els comentaris dels articles. Allí hi trobareu l’opció d’editar-los o eliminar-los.

Deixa un comentari