SETMANA DE L’11 AL 17 DE MAIG

Hola! Desitgem que tots i totes estigueu bé! Comencem una setmana més amb diverses propostes. Endavant!

CATALÀ

La descripció és la manera de “pintar” la realitat utilitzant les paraules. I aquesta setmana us hem preparat unes activitats per treballar aquesta tipologia textual.

CASTELLANO

La actividad es una comprensión de un texto. Las preguntas se tendrán que contestar en el formulario.

MATEMÀTIQUES

L’activitat està relacionada amb les unitats de mesura, concretament amb la capacitat. Us deixem diferents exercicis relacionats amb la quantitat d’aigua que consumim.

MEDI

Per finalitzar el tema dels aparells del cos humà, us animem a respondre les preguntes del Quizz.

EDUCACIÓ FÍSICA, ANGLÈS I MÚSICA

El Fran, la Nieves, la Irene i la Bea també han penjat les seves propostes al Classroom.

TUTORIA

Trobareu els horaris de les videotrucades d’aquesta setmana.

Recodeu que és molt important presentar les feines dins del plaç que us donem i que trobareu especificat a cadascuna de les activitats.

Bona setmana!

Elena i MªJosé

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SETMANA DEL 5 AL 10 DE MAIG

Hola nois i noies! Esteu treballant de valent i us animem a continuar així. A continuació us proposem les tasques de la setmana.

CATALÀ

Seguim construint el nostre diari de quarantena i aquesta setmana us proposem que escriviu la vostra història. Us heu d’inventar un conte/història utilitzant les paraules del moment: CORONA – VIRUS – SUPERHEROIS/SUPERHEROÏNES.

Per ajudar-vos a escriure el text us facilitem dos documents. El primer l’heu de tenir present abans de començar a escriure, us ajudarà a planificar i organitzar la vostra història. El segon és per revisar el text.

CASTELLANO

Rozalén tiene nueva canción, “Aves enjauladas”, y la ha hecho en colaboración con la ONG Entreculturas. El mensaje que quiere transmitir con esta canción es que tenemos que vivir lo que nos ha tocado día a día y aprender de ello.

La intérprete, que siempre se ha mostrado muy implicada en temas sociales, ha publicado el single, donde pone música y letra a la pandemia de coronavirus, y cuyos beneficios irán destinados a las familias en situación de vulnerabilidad.

Los beneficios se destinarán a sustentar las necesidades básicas de manutención (alimentación, vivienda, medicinas), servicios básicos (agua, luz, gas, internet), material escolar de los más pequeños y transporte.

Os animamos a que la escuchéis porque es preciosa.

https://www.youtube.com/watch?v=B9rfD5WEJXM

Os dejamos la letra de la canción para que la completéis y contestéis unas preguntas.

MATEMÀTIQUES

Us deixem uns exercicis per repassar les operacions combinades.

MEDI

Heu de continuar amb la feina dels aparells del cos humà proposada la setmana passada.

MÚSICA, ANGLÈS I EDUCACIÓ FÍSICA

Com cada setmana, al CLASSROOM de música, anglès i educació física també hi ha feines proposades per la Nieves, la Irene, el Fran i la Bea.

TUTORIA

Recordeu que al CLASSROOM de tutoria trobareu la informació corresponent a les videotrucades setmanals.

_______________________

** LA DATA MÀXIMA D’ENTREGA DE LES TASQUES D’AQUESTA SETMANA ÉS DIUMENGE 10 DE MAIG A LES 17H DE LA TARDA.

Seguiu treballant com fins ara, estem molt orgulloses de vosaltres.

Una abraçada!

Elena i Mª José

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TENIM CLASSROOM NOUS I COMENCEM LES VIDEOTRUCADES!

Hola nois i noies!

Esperem que tots i totes estigueu bé. Estem molt orgulloses de vosaltres perquè esteu treballant de valent i us esteu adaptant molt bé a la situació tant excepcional que estem vivint. Us animem a que continueu així de treballadors.

A partir d’avuí, tornareu a rebre noves invitacions al CLASSROOM ja que després d’aher-lo pogut trastejar al llarg d’una setmana, hem decidit creat un CLASSROOM diferent per cada assignatura de l’escola i així tenir totes les feines recollides i millor organitzades. Per tant, rebreu invitació per entrar a les classes de: català, castellà, matemàtiques, medi, anglès, educació física, música i tutoria.  Cal recordar, que ho rebreu al correu que us va proporcionar l’escola amb el domini @escmontserrat.cat. Estigueu ben atents durant el matí.

Tot i així, us deixem aquí escrites les tasques que haureu de realitzar aquesta setmana. Només heu d’anar al CLASSROOM de cada assignatura  i allà podreu llegir més detalladament les seves instruccions i així poder realitzar correctament i fer-nos l’ entrega de la tasca.

——————————-

TUTORIA

HORARIS VIDEOTRUCADES

Com ja us vam dir, aquesta setmana començarem amb les videotrucades. Us deixem una graella amb l’horari d’aquesta setmana.

HORARIS VIDEOTRUCADES 5ÈA

HORARIS VIDEOTRUCADES 5ÈB

——————————-

CATALÀ:

Us proposem 2 activitats;

1- Us pengem una notícia amb unes preguntes de comprensió.

2- A LES VOSTRES MANS: Disseny d’un cartell amb un missatge essencial per quan tornem a l’escola.

—————————————

MATEMÀTIQUES:

Heu de fer la pàgina 13 i 14  del quadernet del 9 i mig.

Fitxa d’una recepta matemàtica. 

 

—————————-


CASTELLÀ:

Trobareu una tasca que únicament és un enllaç. Hi heu d’entrar i realitzar el joc de paraules que us proposem per tal que pugueu treballar la llengua castellana passant una bona estona.

————————————————

MEDI: 

Els últims dies que vam anar a l’escola vam iniciar el treball dels aparells del cos. Com aquesta feina no la vam poder acabar, us proposem que cadascú de vosaltres busqui la informació de l’aparell que vau començar a treballar per grups i que contesteu a les preguntes relacionades amb el cos humà. 

Com sabem que han passat molts dies i que potser és difícil fer memòria, us adjuntem els grups i el tema que treballava cada grup i el guió del treball que us demanem.

Per fer aquesta feina, podeu presentar un PPT, un mural, un dossier fet amb word, una maqueta o un vídeo explicatiu. Teniu dues setmanes per poder-nos presentar la tasca. 

Recordeu que s’ha de buscar la informació, extreure la part que ens interessa, sintetitzar-la (fer un resum) i escriure la resposta amb les vostres paraules.

———————————–

EDUCACIÓ FÍSICA:

Per poder celebrar el Dia de l’Esport, aquest any d’una manera diferent, us hem llençat uns reptes. Llegiu el document adjunt, i seguiu les instruccions. A cada anella olímpica del document us trobareu un enllaç amb un vídeo.

Us haureu d’enregistrar i penjar a la carpeta del classroom un vídeo de no més d’un minut per repte. Teniu la gran sort que podeu fer tots els intents que us calguin, i no cal enviar les tomes falses ni les errades. Aquestes les envieu a l’APM!

——————————–

ANGLÈS:

Aquesta setmana, ens haureu d’explicar què feu durant un dia de confinament. Primer, haureu de realitzar dues activitats escrites (trobareu la plantilla) per tal de crear el text sobre les activitats del dia. Un cop ho tingueu llest, ho haureu d’enregistrar en vídeo o gravar una nota de veu interpretant-ho.

 

*PD: Les feines que heu de realitzar les trobareu a partir d’ara en format “docs” (drive). Serà sempre un document que podeu editar, per tal que pugueu escriure les vostres respostes. Aquest document “docs” és individual (cadascú té el seu) i a més a més, va guardant la vostra feina a mesura que la aneu fent i, per tant, no cal que la feu tota seguida sinó que podeu deixar-la i tornar-la a continuar en un altre moment i s’haurà guardat tot el que heu fet prèviament. El més important de tot és que un cop si que haueu finalitzat la tasca, cliqueu l’opció LLIURAR que trobareu a dalt a mà dreta. Fins que no piqueu LLIURAR, nosaltres no rebrem cap notificació conforme heu finalitzat la tasca, així que podreu editar-la tots els cops que sigui necessari. Això si, per tal que nosaltres rebem la vostra feina acabada, ens l’heu de LLIURAR.

*Important: La data màxima d’entrega de les feines d’aquesta setmana és DIUMENGE 3 DE MAIG A LES 17H.

Una forta abraçada i petons virtuals!

Elena i Mª José

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIA MUNDIAL DEL LLIBRE

Com ja sabeu, avui és el dia mundial del llibre i a Catalunya és quan celebrem
la diada de Sant Jordi. Degut a la situació excepcional provocada pel COVID-
19 ha quedat suspesa la seva celebració i queda posposada pel 23 de juliol, en
principi.
Tot i així, des de l’escola no volíem deixar passar aquest dia i hem volgut
proposar-vos unes activitats. Són propostes optatives, en cap cas obligatòries.

DIA MUNDIAL DEL LLIBRE

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DILLUNS 20 D’ABRIL. COMENCEM UNA NOVA SETMANA!

Bon dia nois i noies! Com esteu? Esperem de tot cor que estigueu d’allò més bé i us donem les gràcies pel bon comportament que esteu tenint, la paciencia i, sobretot, la positiva implicació en aquesta complicada situació que estem vivint. 

Dit això, us venim a deixar unes noves feines per tal que pugueu realitzar durant aquesta setmana. Si teniu la feina abans, demanem que l’aneu penjant al CLASSROOM, per facilitar el feed-back amb vosaltres. Així doncs, la data màxima d’entrega és DIUMENGE 26

Com que aquest DIJOUS 23 és Sant Jordi penjarem una proposta per treballar aquest dia tan especial.

MATEMÀTIQUES

Amb aquests problemes podrem fer una mica de repàs de les Unitats de Mesura.

MESUREM

I a continuació us deixem els solucionaris del nou i mig, els sudokus, les piràmides additives i les feines que us vam donar la primera setmana de quarantena.

PIRÀMIDES ADDITIVES 3

Sudokus NIVELL 1

SOLUCIONARI 2

solucionari

CORRECCIÓ 9 I MIG

CATALÀ

Continuem amb el nostre diari… us atreviu a cuinar?

PDF: DIARI D’UNA QUARANTENA-RECEPTA-LLIBRE

WORD: DIARI D’UNA QUARANTENA-RECEPTA-LLIBRE

CASTELLANO

Bombi y Cherry siguen con sus viajes.

Viaje 17 Bombi y Cherry (Reino Unido) 5º

ANGLÈS

This is a set of activities about how important the communication is specially these days and the effect of English in this process. Write a whatsapp in English to someone who is far from you.
And we are also celebrating the International English Day on the 23rd April. Read the text and answer the quiz.
families letter

5è A: Keep in touch! 5è A

5è B:Keep in touch final final PDF

EDUCACIÓ FÍSICA

Rutina diària EF

MÚSICA

Viatge musical 1

 

ESTIGUEU BEN ATENTS EL DIA DE SANT JORDI… HI HAURÀ NOVETATS EN EL BLOG!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BENVINGUTS/DES AL TERCER TRIMESTRE

Bon dia a tothom!!

Com esteu? Com han anat  aquests dies? Estem de tornada desitjant saber de vosaltres!


Primer de tot, volem recordar-vos que per ordre del Departament, a partir d’ara les tasques que us enviem i ens retorneu, seran avaluatives i comptaran nota per aquest tercer trimestre que encetem tots just avui. 

Per altra banda, degut als problemes que ens està generant el CLASSDOJO, totes les feines proposades es duran a terme únicament pel bloc i l’entrega serà pel mail personal de cada professora en funció de la persona encarregada de rebre la vostra tasca. 

5è A:

ELENA: ebenzal2@xtec.cat

IRENE (ANGLÈS): ibuira@xtec.cat

5è B:

Mª JOSÉ: mlope542@xtec.cat

NIEVES: mlatre5@xtec.cat

Així doncs, aquí us deixem un seguit de tasques per tal que ens feu arribar amb data màxima d’entrega DILLUNS 20 D’ABRIL.

______

MATEMÀTIQUES

 Pàgina 12 del quadern del nou i mig 

______

ENGLISH

I hope everything is fine at your place. Last Monday Irene and I sent you a video about healthy eating and working out at home. Now it’s time for you to do these tasks:

INTERNATIONAL SPORTS DAY

 •       Reading comprehension text about sports
 •       A little composition about a new challenge created by you
 •       A link to the quiz : https://quizizz.com/join  
 •      Code : 725063

 

MEDI 

EXPERIMENTEM AMB LA CIÈNCIA: LA GRAVETAT

Descobrirem la importància que té la superfície en l’equilibri d’un cos i provarem de construir una figura voladora que ens permeti fer aterrar un got ple d’aigua. Aconseguirem que no vessi? Som-hi!

Fitxa : gravetat

______________________________

LLENGÜES CATALANA I CASTELLANA

FEM SALUT!

El dia 7 d’abril va ser el dia mundial de la salut i durant aquest dia es realitzen diverses activitats a nivell mundial per conscienciar a tothom. Aquest any s’ha fet una crida a la població perquè es quedi a casa i es pugui evitar la propagació del coronavirus que tant està afectant a les persones de tot el món. Es van utilitzar les xarxes socials per conscienciar a la població, i també per aportar idees sobre cuina, manualitats, lectures… per tal de mantenir entretinguts als més petits, als més grans i a la familia en general. 

Per tal de conscienciar la importància d’uns bons hàbits saludables, us proposem 2 activitats:

 1. OBSERVA I ENREGISTRA ACCIONS QUOTIDIANES QUE AFAVOREIXIN LA SALUT. Us facilitem un document per tal d’escriure les diferents accions que poseu en pràctica. Un cop fet això, us demanem que realitzeu un mural. Es pot fer a l’ordinador, en format paper i/o en vídeo. Quan ho tingueu fet cal que ho envieu a la vostra tutora per correu.

En el següent enllaç trobareu tota la informació per poder realitzar l’activitat.

GRAELLA ACCIONS SALUDABLES

https://edumet.cat/areatac/p_coronavirus/fitxers/documents/curriculum/fem_salut.pdf

 

2. RESISITIRÉ 2020: el himno del confinamiento arrasa. Más de 3,4 millones de visualizaciones en poco más de 24 hora desde su lanzamiento. Ese es el resultado del ‘Resistiré 2020’, una nueva versión de la canción del Dúo Dinámico interpretada por cantantes como Vanesa Martín, Rozalén, David Bisbal, Melendi o Manuel Carrasco, entre otros.

Os proponemos escucharla y completar las palabras que faltan en la canción. 

https://www.youtube.com/watch?v=hl3B4Ql8RtQ

RESISTIRÉ 2020 (1)

 

DIARI D’UNA QUARANTENA

Hem creat un diari per tal d’amenitzar els vostres dies. Estem vivint una situació nova i molt excepcional, per això és important que planifiqueu el vostre dia a dia per tal d’estar entretinguts i que passeu el dia el millor possible. Volem que aquest diari us acompanyi en aquests dies. Setmanalment us anirem proposant activitats per anar construint-lo. Per aquesta setmana us proposem omplir les primeres pàgines.

WORD:

DIARI D’UNA QUARANTENA

PDF:

DIARI D’UNA QUARANTENA

 

Elena i Mª José

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROPOSTES PER SETMANA SANTA

Hola nois i noies!

Desitgem que tots i totes estigueu bé dins de la situació tan extraordinària que estem vivint. Acabem aquest trimestre en situació de confinament i amb una situació escolar molt diferent de l’habitual; és per aquest motiu que pensem que és molt important que durant aquesta setmana tingueu sensació de vacances. Tot i això, us oferim les següents propostes per engrescar-vos (RECORDEU QUE EN CAP CAS SÓN OBLIGATÒRIES).

 

PROPOSTA 1: DIA INTERNACIONAL DE L’ESPORT

 

si t’animes i fas un vídeo practicant un esport m’agradaria que me’l enviessis al correu.

______

PROPOSTA 2: ENTRETENIMENTS

Us fem arribar  un recull d’entreteniments per passar una bona estona. Us podeu imprimir els fulls o fer-ho directament en el document.

https://drive.google.com/file/d/1Asoutmq9b1aLCTP0MikLq9DSlnoQgdV6/view?usp=sharing

______

PROPOSTA 3: ENGLISH

 1. Good morning to everyone!

Have a look in CBBC news webpage https://www.bbc.co.uk/newsround/51963002 and read this curious new about spring. After reading it, we challenge you to try the quiz we prepared to see how much you learned about spring.

http://quizizz.com/join?gc=580462

CODE NUMBER: 580462

2.  Hi everyone!

Nieves and Irene have prepared a work out for you to do during these days.

Watch the video, and look wich exercices we propose. At the end, there is a new challenge for you!

The activity we suggest after watching this video is that you create your own work out, with diferent exercices and you send us a video.

You can send it on the following email: ibuira@xtec.cat

Have fun!

https://youtu.be/dDzGt2jzEVY

UNA SUUUUUPER ABRAÇADA PER TOTS I TOTES!

 

ELENA I MªJOSÉ

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PUC APRENDRE PUC TREBALLAR

Bon dia nois i noies, us deixem aquí un enllaç per tal que pugueu entrar a veure les fotos d’alguns dels nens i nenes de cicle superior que ens vau fer arribar en motiu del Dia Internacional de l’Autisme.

https://photos.app.goo.gl/zmFKEpyfnKuokjMC7

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

RESOLUCIÓ ENIGMA

Aquí teniu la resolució a l’enigma!!

Com bé podeu veure, arrel de les tres primeres operacions:

 • Les bambes valen 10
 • Les paperines valen 4
 • El noi val 5

Però a la última operació, hi ha trampa! Si us fixeu bé, al primer dibuix només hi ha UNA bamba, per tant val 5; al segon dibuix el noi porta bambes als peus i paperines a les mans, per tant val 19 (5 + 10 + 4); finalment només hi ha UNA paperina i per tant val 2.

L’operació quedaria així:

5 + (5 + 10 + 4) x 2 =

5 + 19 x 2=

5 + 38= 43

Gràcies a tots i a totes els qui heu participat!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

HOLAAAA

Bon dia nois i noies! Aquí estem altre cop per tal de donar-vos propostes de feines i pugueu estar connectats/es a nosaltres.

 

WEEKLY ROLE PLAY

Hi guys! Welcome to the “Weekly role play” section. Every week I suggest you to perform a daily life situation. Today let’s order food in different restaurants types. I attach here some preliminary activities and a video just for you to get some examples. Use real things around you and become actors!

Hola nois/ies! Benvinguts a la secció de Role play setmanal. Cada setmana us proposo una situació de la vida real. Avui demanem menjar en diferents restaurants. Us adjunto algunes activitats prèvies i un vídeo a títol d’exemple. Utilitzeu coses reals que tinguis al voltant. Sigues un actor/actriu.

IMPORTANT: AL CLASSDOJO TROBAREU PENJAT UN DOCUMENT ON TROBAREU LES INSTRUCCIONS DE L’ACTIVITAT MÉS DETALLADES PER TAL DE PODER-LES LLEGIR I SEGUIR.

mlatre5@xtec.cat

*** Data màxima d’entrega: dilluns dia 6 d’abril.

QUIZIZZ

Us tornem a proposar un QUIZZZ. En aquest cas no hi ha temàtica concreta sinó que trobareu “de tot una mica”. Com ja sabeu heu d’entrar al link de la vostra classe, posar el vostre nom (real) i començar a respondre les preguntes.

Link 5è A

http://quizizz.com/join?gc=410744

 

Link 5è B

quizizz.com/join?gc=784196

*** Data màxima d’entrega: dilluns dia 6 d’abril.

CAMPANYA “PUC APRENDRE, PUC TREBALLAR”

El dia 2 d’abril és el dia mundial de la conscienciació de l’autisme, i les diferents associacions promouen una campanya per tal de sensibilitzar a totes les persones i donar a conèixer el trastorn de l’espectre autista (TEA).

Aquest any, sota l’eslògan “Puc aprendre. Puc treballar” es vol fer èmfasi a la importància d’una educació i d’un lloc de treball de qualitat que s’ajusti a les capacitats, prioritats i necessitats específiques per a cada persona amb TEA.

Per tal de donar suport a totes aquestes persones  i a les seves famílies us animem a participar fent les següents accions:

 1. Tria una eina que representi una de les teves habilitats i subjecta-la amb la mà. Fes-te una fotografia aguantant l’eina. Comparteix la foto enviant-la per correu a la vostra tutora.. Per donar visibilitat a la vostra participació podeu penjar la vostra foto a l’Instagram etiquetant a l’escola i posant el hashtag #montserratautisme i #diamundialautisme.
 2. Iniciativa mundial Light It Up Blue. Uneix-te al repte #LIUB i il·lumina la teva terrassa, balcó o finestra el proper 2 d’abril a les 21:00h. Es pot fer utilitzant el mòbil o una llanterna.

L’objectiu d’aquest gest és mostrar que totes les persones som diferents i tenim unes determinades fortaleses. Cal fomentar el respecte i la tolerància per tal que la societat sigui més inclusiva i respectuosa amb la diversitat.

*** Data màxima d’entrega de la imatge: dijous dia 2 d’abril.

 

EM SENTO…

Totes les persones necessitem reconèixer les nostres pròpies emocions. Necessitem poder identificar tot allò que sentim, tot allò que vivim i posar-li nom de manera conscient.

La consciència emocional ens ofereix les eines necessàries per reconèixer i entendre també el que estan vivint les persones del nostre voltant.

Per tal de treballar i entendre els diferents estats d’ànim més bàsics us proposem aquesta roda de les emocions (la podeu descarregar al CLASSDOJO). Es tracta d’imprimir el document, retallar les diferents rodes i muntar-ho de més gran a més petit. Per finalitzar, cal fer un forat al centre i posar un enquadernador.

Un cop la tinguis feta completa-la i ja la podràs fer servir.

És molt important identificar com ens sentim, com se senten els altres i poder explicar què ens passa. Aquesta roda us ajudarà!

ESPEREM QUE ESTIGUEU D’ALLÒ MÉS BÉ. US TROBEM A FALTAR!

ELENA I Mª JOSÉ

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ON NANANA CHALLENGE

 

Aquí us deixem els vídeos del OH NANANA CHALLENGE!! Sou uns/es artistes!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VÍDEOS D’ASTRONOMIA

Us deixem els vídeos que heu fet amb el què més us ha agradat de les Jornades d’Astronomia!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NOVES PROPOSTES

Bon dia nois i noies, 

Ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per proposar-vos unes noves 3 activitats a fer. 

 1. Realitzar un QUIZIZZ en aquest cas de matemàtiques per tal de fer un repàs general de continguts bàsics de l’assignatura a cicle superior. Per tal de poder-lo fer, heu d’entrar al següent link. Una vegada dins, recordeu posar el vostre nom real i ja podreu començar a respondre totes les preguntes. Links:
 • 5è A: http://quizizz.com/join?gc=822360
 • 5è B:quizizz.com/join?gc=536757 

   

  2.  Avançar el quadern del 9 i mig fins la pàgina 11.

  3. Us animem a escriure alguna carta o bé realitzar un dibuix per tal de fer-ho arribar a diferents hospitals i puguin llegir-les malalts amb coronavirus o el personal sanitari que es deixa la pell diàriament.Per realitzar aquesta tasca, primer ens hem de posar en context. Fa uns dies, han sortit varies campanyes tot explicant que els centres sanitaris han obert canals per qui vulgui enviar cartes i missatges d’ànim, dibuixos o poemes a malalts que es troben totalment sols i aïllats pel coronavirus i als professionals que lluiten contra aquesta malaltia dia rere dia. Això els faria sentir més acompanyats/des ja que els qui es troben greument afectats, per exemple, no poden ni tan sols rebre les visites dels seus familiars més propers. Així doncs, sota el lema “NO ESTEU SOLS” de l’Hospital Clínic de Barcelona i sota el lema “CARTES QUE CUREN” de l’hospital del Mar de Barcelona, s’ha posat en marxa aquesta campanya ja que aquest aïllament total dels malalts i la feina del personal sanitari està sent molt dura. Amb tot això, es pretén animar a la gent a comunicar-se via carta amb els malalts i amb el personal sanitari de l’hospital. D’aquesta manera, desde l’escola, us animem a participar en aquest acte solidari i ens feu arribar a través del CLASSDOJO un escrit o poema o, fins i tot, un dibuix, per tal d’enviar-ho a algun centre sanitari i alegrar el dia a algú. Podeu dirigir-vos als malalts aïllats o bé al personal sanitari que treballa dur hores i hores per tal de vetllar per la seva salut. És una iniciativa totalment voluntària i lliure i cadascú de vosaltres podeu decidir QUÈ voleu fer (carta, poema o dibuix) i a QUI voleu dirigir-vos (malalts o personal sanitari). 

  Així doncs, al CLASSDOJO tindreu dues opcions:

  • Penjar un DOCUMENT per tal de fer-nos arribar cartes, escrits, poemes, etc. 
  • Penjar un DIBUIX per transmetre el que més desitgeu als malalts o al personal sanitari. 

  IMPORTANT: La data límit per tal que nosaltres rebem la resolució del QUIZIZZ i les cartes o dibuixos per poder enviar a l’hospital, és dimecres 1 d’abril

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BON DIA NOIS I NOIES!

Les mestres d’anglès de 5è i 6è (Irene i Nieves) us volen també fer arribar diferents propostes de feines per tal que pugueu treballar i jugar!

Així doncs, us envien el següent missatge:

Good morning kids and families! Today we suggest you a couple of activities to do. 

 1. We’ve prepared a quiz to review some of the things we learned during the astronomy week. Click on the following link and have fun!

http://www.quizizz.com/join?gc=424933

code number: 424933

 1. We have a challenge for you… Have a look!

__________________________

Un cop presentades les dues tasques d’anglès, volíem aprofitar per recordar-vos que aquí anirem posant tota la informació i feines que us proposem durant el confinament, però que també anirem actualitzant el CLASSDOJO. Aneu fent una ullada constant al bloc i al CLASSDOJO, que anireu trobant cosetes a fer. En cap cas són feines obligatòries, únicament propostes per seguir connectats i entretinguts sense desvincular-nos totalment de l’escola. Tot i així, ens agradaria molt que participéssiu i estar en contacte amb vosaltres. Us animem a que investigueu el CLASSDOJO i utilitzeu les diferents opcions que té (fer dibuixos, penjar documents, fer entrega de les activitats proposades, escriure’ns, etc.) i recordeu que podeu contactar amb nosaltres via mail també quan ho necessiteu.

IMPORTANT: Les tres feines proposades l’altre dia: VÍDEO I QUIZIZZ D’ASTRONOMIA + OH NANANA DANCE CHALLENGE, teniu de temps fins divendres 27 de març per participar. Un cop entrat el cap de setmana, agafarem el material que tinguem al correu i a l’aplicació i farem un vídeo muntatge i us l’enviarem perquè us pugueu veure també entre vosaltres!!!

Una forta abraçada i seguim en contacte!

ELENA i Mª JOSÉ

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NOTA INFORMATIVA

Hola nois i noies de cicle superior! Com esteu? Us fem arribar propostes noves per fer aquests propers dies. 

Primer de tot, començarem per donar-vos les consignes per fer el text escrit:

      Personatge: MIREIA BELMONTE (si no saps qui és, busca’n informació).

      Lloc: PLATJA PARADISÍACA. 

      Temps: PASSAT.

      Animal: UNICORN.

      Objecte: COMANDAMENT DE CONSOLA.

Sigues original i crea un text que compleixi amb tots els requisits.

En segon lloc, les mestres de cicle superior hem trobat una plataforma anomenada CLASSDOJO, en la qual podrem estar en contacte i fer-vos arribar diferents tasques per facilitar que ens les retorneu de manera interactiva i dinàmica.

CODI 5èA: GHR EDV

CODI 5èB: GOS BDF

Un cop que estigueu inscrits/es i dins de la vostra classe virtual, dediqueu el temps necessari per familiaritzar-vos amb l’aplicació.

IMPORTANT: Treballant amb l’aplicació classdojo ens hem adonat que no està protegida pel departament d’educació, que és qui vetlla pels nostres drets. Per tant, les activitats proposades d’enregistraments tant de vídeos com de fotos, NO es poden publicar a la plataforma i s’han d’enviar per correu a la tutora. 

5è A: ebenzal2@xtec.cat

5è B: mlope542@xtec.cat

NO ES POT PENJAR CAP VIDEO NI CAP FOTO ON SURTIN CARES DE NENS I NENES AL CLASSDOJO.

Qualsevol foto o vídeo que es pengi con surti la vostra cara serà eliminat.

Demanem un bon ús de l’aplicació. Gràcies.

Les primeres tasques que us proposem fer són:

 1. Gravar un petit vídeo, d’entre 2 minuts i 2 minuts i mig, escollint una de les següents opcions:
  • OPCIÓ A: Explicar la teva experiència personal de les jornades d’astronomia, què t’han semblat, quines activitats t’han agradat més i quines menys, què has après, com heu treballat i quin tema t’ha tocat profunditzar en el projecte grupal (pots destacar algun aspecte important del teu tema en concret).
  • OPCIÓ B: Fer una petita exposició del teu projecte (de manera global, no només la part que et tocava exposar a tu, sinó explicant també la part que els tocava exposar als teus companys/es). Us heu repartit el diàleg a exposar, però el treball l’heu fet tots junts/es al llarg de varies sessions, així que segur que pots fer un breu resum de tot el que has après sobre el tema en concret.

Sigui quina sigui l’opció triada, recorda que cal fer una bona introducció del tema tot comentant què explicaràs a continuació; així com finalitzar de manera adient la presentació. 

Recorda també vocalitzar bé, parlar lent, de manera entenedora i amb un to adequat.

2. Repte “OH NANANA DANCE CHALLENGE”. Us deixem una gravació de la coreografia. Heu de buscar la música, aprendre el ball i assajar-lo amb alguna persona que estigui confinada amb vosaltres. Un cop el tingueu preparat… tocarà gravar-lo des del vostre perfil de CLASSDOJO i penjar-lo.

3. Realitzar un “QUIZIZZ” (semblant als kahoots que fem a l’escola). En aquest cas, el tema d’aquest qüestionari és l’astronomia per tal d’acabar de fer un repàs a allò que hem treballat els últims dies a l’escola i fer un bon tancament del tema. Per poder realitzar-lo, haureu d’entrar al link i posar el codi de la vostra classe (no cal registrar-se). Una vegada a dins, poseu el vostre nom (real) i comenceu a respondre totes les preguntes. 

Link 5èA: http://quizizz.com/join?gc=186899

Link 5èB: quizizz.com/join?gc=753020

Una forta abraçada a tots i totes i estem en contacte via bloc i classdojo. Molts ànims! Us trobem a faltar!

Publicat dins de General | 3 comentaris

HOLAAAAAA

Holaaaa nens i nenes de 5è!!!

Com esteu??

Com porteu aquests primers dies de confinament??

Els dies a casa es fan llargs però segur que heu trobat diferents maneres de distreu-vos, les compartim, i així entre tots ens ajudem a passar els dies  de confinament???

Qualsevol cosa ja sabeu que ens podeu escriure per email o al blog!!

Una abraçada gegant, molts petons i cuide-vos molt!!!

Us trobem a faltar!!!

Publicat dins de General | 2 comentaris

JORNADES D’ASTRONOMIA

https://photos.app.goo.gl/VVWUa1NAeCsXS1BL7

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

RUA 2020

https://photos.app.goo.gl/5fzf8xM2JC14FAvY7

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIJOUS GRAS 2020

Avui tot l’alumnat de Cicle Superior hem anat a Can Campanyà a fer el dinar de germanor per dijous gras. Ho hem passat genial!!

https://photos.app.goo.gl/yWXRaF8WCzRVnmCp8

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PREGÓ CARNESTOLTES 2020

Avui part de l’alumnat de 5è ha fet el pregó de la Reina Carnestoltes!! Ho han fet súper bé!!

https://photos.app.goo.gl/2Z5RmsKysVot2JGt8

Publicat dins de General | Deixa un comentari