ACTIVITAT 6: PRAXIES

HOLA FAMÍLIES!

ESTEM GAUDINT MOLT DE LES VOSTRES RESPOSTES! FINS ARA ENS HEU EXPLICAT EL QUE US AGRADA DE L’ESCOLA, HEM CELEBRAT SANT JORDI VIRTUALMENT, HEU FET MANDALES, HEU FET DE DETECTIUS I FINS I TOT, HEU CONSTRUÏT UN CIRCUIT DE PSICOMOTRICITAT!

AQUESTA SETMANA US PROPOSEM UNA NOVA ACTIVITAT ON PODREU EXERCITAR L’OÏDA I L’APARELL BUCOFONATORI, QUE ÉS MOLT IMPORTANT  JA QUE SI ESTÀ EN FORMA PODEM PRONUNCIAR BÉ ELS SONS DE LA NOSTRA LLENGUA I PARLAR AMB CLAREDAT.

ATENCIÓ! CLICKEU A LA SEGÜENT IMATGE PER COMENÇAR L’ACTIVITAT:

US HA AGRADAT? ESPEREM QUE HAGUEU ESTAT ATENTS. ARA PODEU FER-NOS ARRIBAR  LES VOSTRES RESPOSTES AMB UN VÍDEO O UNA FOTOGRAFÍA:
- ENS HO PODEU EXPLICAR VERBALMENT
- ASSENYALANT UNA IMATGE.
- ESCRIVINT UNA LLISTA AMB LES RESPOSTES.

I NO OBLIDEU ENVIAR-NOS ELS VOSTRES VÍDEOS FENT EL SO D’ALGUN ANIMAL, ESTEM DESITJANT ENDEVINAR QUINS SÓN!QUÈ MÉS PODEU FER? DONCS AQUÍ US DEIXEM UN RECULL D’IDEES AMB LES QUE US HO PODEU PASSAR MOLT BÉ!

- PODEU JUGAR EN FAMÍLIA A REPRESENTAR ELS SONS DELS ANIMALS I ENDEVINAR-LOS, COM HO HEU FET AMB NOSALTRES. US DEIXEM UN LLISTAT PER DONAR-VOS ALGUNES IDEES. CLIQUEU LA IMATGE I VEUREU LA LLISTA.       - TAMBÉ PODEU PROVAR DE FER LES SEGÜENTS PRÀXIES AMB LES QUE EXERCITAREU ELS LLAVIS, LA LLENGUA I LA BOCA. US SONEN? 
CLIQUEU LA IMATGE PER VEURE LES PRÀXIES.
  - APROFITEU PER ENSENYAR A LA VOSTRA FAMÍLIA ALTRES JOCS QUE HEM FET A CLASSE, AQUÍ US DEIXEM UN RECULL PERQUÈ EN FEU MEMÒRIA:

* EXERCITEM LA LLENGUA! ÚNICAMENT NECESSITAREU UN CARAMEL/SUGUS O SIMPLEMENT UN TROS DE PA. QUAN EL TINGUEU A LA BOCA EL PODEU COL·LOCAR:

 - ENTRE LES DENTS I EL LLAVI SUPERIOR.
 - ENTRE LES DENTS I EL LLAVI INFERIOR; SOTA LA LLENGUA.
 - A LA PART SUPERIOR DE LA BOCA.
 - ENTRE LES DENTS I LA LLENGUA.
 - A UN COSTAT O A UN ALTRE DE LA BOCA.


PERÒ RECORDEU: NO S’HI VAL A TOCAR EL QUE TINGUEM A LA BOCA AMB LES MANS, HO HAUREU DE FER TOT FENT MOVIMENTS AMB LA LLENGUA!
 
* FEM CARRERES! NECESSITAREM UNA BOLETA DE COTÓ (SI NO EN TENIU PODEU FER SERVIR UNA BOLETA DE PAPER), UNA CANYETA (TAMBÉ PODEU FER SERVIR UN ROTLLE DE PAPER) I UNA CINTA PER MARCAR LA LÍNIA DE SORTIDA I LA D’ARRIBADA. 
HAUREU DE POSAR LA BOLETA A LA LÍNIA DE SORTIDA I BUFAR AMB LA CANYETA FINS ARRIBAR AL FINAL. HAUREU DE SER RÀPIDS I BUFAR MOLT!

      
FAMÍLIES, RECORDEU QUE:

ENVIEM LES ACTIVITATS EN MAJÚSCULA PERQUÈ PUGUEU COMPARTIR EL MOMENT DE LECTURA AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES.

HEU D’ENVIAR LES FOTOS AL CORREU:
- TAURONS: mm2015a@mestresm.cat
- ARANYES: mm2015b@mestresm.cat

PER QUALSEVOL CONSULTA TENIU 3 VIES PER ACLARIR DUBTES:
- A través del mòbil de l’escola: 606086037
- Per mail al correu abans indicat
- A través del whatsapp de les famílies (si en formeu part)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *