La Recerca dels tresors de Lleida 3r

Aquest mes de maig els nens i nenes de 3r hem volgut dedicar-nos a la “Recerca dels tresors” de la ciutat de Lleida. Vam començar per la majestuosa Seu Vella i La Suda o Castell del Rei. Des del Turó de la Seu vam descobrir els barris que havíem treballat de la ciutat. També vam tenir l’oportunitat de pujar al campanar i sentir tocar la Mònica i la Silvestra de ben aprop. Més d’un o una no les tenia totes a l’hora de pujar; però al final vam espolsar la por i la recompensa que ens esperava, ens va fer oblidar
la pujada recargolada i cansada que vam tenir.

La “Recerca de tresors” va continuar per l’Eix Comercial de la ciutat. Res de compres!!! Vam descobrir una quantitat d’edificis magnífics plens d’històries i llegendes. No cal dir que ens van captivar, sobretot, la Casa Magí Llorenç o la casa Melcior (on de ben petit el Salvador amb la seva colla d’amics ja li va trencar un vidre jugant a futbol). No podem oblidar que també ens va agradar la Catedral Nova i la Paeria.

Ens ho vam passar d’allò més bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *