Hola!

Aquest blocs ha estat creat amb la finalitat de publicar els exercicis que hem anat realitzant durant el curs de formació TAC: L’Educació Visual i Plàstica a Secundària.

La finalitat d’aquest curs és donar eines al professorat per treballar, des de l’educació visual i plàstica, la competència digital i comunicativa audiovisual. D’acord amb el currículum d’EVP, es treballarà essencialment la dimensió creativa que afecta a aquesta competència. Es per això que les pràctiques es centraran en veure el potencial de transformació formal i conceptual dels mitjans i suports digitals, així com la seva capacitat comunicativa.

Cada mòdul comprèn un mitjà o camp d’actuació on s’utilitzen els suports digitals o audiovisuals: el disseny i la il·lustració, la fotografia, l’àmbit audiovisual i els processos de l’art contemporani que impliquen l’ús de la tecnologia digital. Degut a l’extensió del mòdul no tractarem el camp de l’animació. Els continguts de les pràctiques de cada mòdul són articulats a partir d’activitats que poden ser aplicades a l’aula. Els exercicis de cada mòdul també estan pensats per fer propostes didàctiques.