Presentació

Les Jornades d’Innovació Pedagògica, una mirada calidoscòpica volen ser una mostra de la innovació i la renovació educativa que s’ha fet, que s’està fent i que es vol fer al nostre país, amb els veritables experts en innovació, mestres i professorat, com a protagonistes.

El Departament d’Ensenyament vol, amb aquesta jornada, difondre i compartir aquelles línies d’actuació relacionades amb la innovació als centres educatius per tal d’afavorir-les, potenciar-les i proporcionar el reconeixement adient. A més a més, vol donar a conèixer els projectes i les pràctiques educatives d’èxit que diversos centres de tot Catalunya porten a la pràctica amb l’objectiu de fer-les arribar a la Comunitat Educativa.

Aquests pràctiques educatives mostraran processos de canvi consolidats o en procés de consolidació en algun dels següents àmbits: Aules, Organització de Centres i Connexions amb l’entorn.

La jornada també comptarà amb espais de contrast i debat on hi participaran professionals del món educatiu que aportaran la seva visió sobre la innovació i sobre quin ha de ser el paper dels agents del canvi i la interrelació que s’estableix entre innovació, qualitat i  equitat.

Volem parlar d’innovació, i volem fer-ho a partir d’una diversitat d’experiències, de camins i de recorreguts que ofereixin algunes respostes, però que, sobretot, generin noves preguntes que ens serviran per millorar.


Organitza

ensenyament_h2