terror en la mente de Carmin

Al cap d’un temps, el cas de la caputxeta vermella arriba al jutjat i el jutje molt amic de la Carmin (caputxeta vermella)condemna a mort al llop.Però abans de morir el llop jura que es vengará de la Carmin,però llavors tota la gent del jutjat esclata a riure.al cap d’uns quants dies la família del llop va anar a ficar-li unes flors a la tomba,però llavors hi van i veuen la tapa aixecada i rastres de sang cap al bosc.
El llop anava arrosegant les seves peludes potes pel terra fangós i brut,llavors veu una casa de fusta molt senyorial i s’hi acosta més amb l’intenció de quedar-se a dormir i curar-se les ferides.Però a la porta mira i veu que fica: Cal Carmin, i sense pensar-s’ho tomba la porta i es paseja per tota la casa.La Carmin baixa del segon pis i s’adona de què tot está brut de sang, però es massa tard:nota una urpa peluda a l’esquena i cau amb una mort silenciosa.
El llop es fica una motxilla i comença a ficar-hi rellotges de plata ,or i diferents metalls.Es fica la motxilla i puja al pis de dalt.Quan está a dalt s’adona que hi ha un forat a la paret i va a mirar-lo.Després s’adona que hi havia un pou d’uns 30 m a baix però les seves cames no aguanten i cau a dins del pou i s’enfonsa al fons del pou amb la motxilla plena de metalls.

RATA

GRUP C
ESCOLA MARE DE DÉU DELS TORRENTS
MONTSE BATISTE

Què has fet? Un conte

Com ho has fet? amb un word

Què has après?A escriure millor

Per què t’ha servit?per escriure millor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *