JOCS FLORALS

Els nens i nenes de 1r, els Minairons, han pensat i escrit el seus propis contes per celebrar la diada de Sant Jordi a l’escola.

Tots s’hi han esforçat i han sortit una contes molt bonics. Però, ja se sap que no podem guanyar tots, així que aquí teniu els nostres guanyadors:

PRIMERS PREMIS

EL GEGANT GENERÓS

Hi havia una vegada un poble ni lleig ni bonic, on vivia un gegant que construia hospitals i feia coses pels nens. Els nens s’ho passaven molt bé. Era molt generós.

                                               img_1657.JPG Brandon – 1rA

EL  FOLLET  I  L’OCELL

Fa molts i mols anys hi  havia  un  follet  que es deia Manuel.  Vivia  en  un arbre  en  un  forat petit. Un dia el follet va anar a passsejar i es va trobar un petit ocell que estava volant i cantant. El follet va dir: -Vols ser el meu amic?. I  l’ocell va dir: – Si, vull ser el teu amic. El follet va fer un niu i van ser feliços i van menjar anissos.

                                               img_1662.JPG Nuria – 1rB

SEGONS PREMIS

LA PRINCESA DEL BOSC

Hi havia una vegada una princesa que vivia en un castell. Estava posseït per una bruixa. Un dia, la princesa es va trobar un princep es van enamorar, es van casar i a la bruixa van guanyar.

                                                img_1656.JPG Amaranda – 1rA

LA GRANOTA I L’OCELL 

Hi havia una vegada un ocell trist perquè no li agradava el seu color. Una granota el va ajudar, el va pintar de color gris i blau i van anar a una festa.

                                                img_1661.JPG Michael -1rB 

TERCERS PREMIS

UNA FADA QUE VIVIA AL BOSC

Hi havia una vegada una fada que un dia va anar a la ciutat. Llavors es va trobar la seva germana i van anar juntes a dinar a la casa del bosc i s’ho van passar molt bé.

                                                img_1655.JPG Berta – 1rA

EL LLEÓ TÉ GANA

Hi havia una vegada un lleó amb molta gana. Es va trobar amb un ratolí i el lleó el va perseguir. El ratolí va córrer cap a un lloc segur a una cova. El lleó va veure les petjades del ratolí i va arrivar a la cova. El ratolí es va amagar i aquest conte s’ha acabat.

                                                img_1660.JPG Matheus – 1rB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *