LA CASA DELS ENTREMESOS

Hola Famílies,                                                                                                                                Aquest dijous 14 de març, els diables i els dracs hem anat d’excursió a la Casa dels Entremesos. És el lloc de Barcelona on es mostren els gegants, els capgrossos, els nans i les bèsties de foc de Catalunya. Després de veure l’exposició, hem fet un petit taller de vestir dos gegants. Un cop acabada l’activitat hem anat a dinar al Parc de la Ciutadella.              Un dia molt bonic!

PRÉMER AQUÍ PER VEURE VÍDEO

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

EL CARNESTOLTES DELS DRACS I ELS DIABLES

Aquesta setmana ha arribat el Carnestoltes i hem fet moltes activitats: hem aprofitat per fer treball cooperatiu i maquillar les nostres cares! També hem fet les consignes i passejat a la rua! ha estat una setmana molt especial! Fins l’any que ve Carnestoltes!

cliqueu aquí

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

COM ÉS HONDURES?

Hola famílies,                                                                                                                                         El divendres 22 de gener a la tarda, la família del pare de la Dayra, ens ha fet gaudir d’una tarda cultural i entretinguda. La Cinthia i en Dax, ens han explicat costums i tradicions d’Hondures. Hem vist imatges de platges i paisatges extraordinàries. Després hem jugat a la classe i més tard, hem sortit al pati a buscar bombolles de sabó. Gràcies família!

PRÉMER AQUÍ PER VEURE VÍDEO

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

PREPAREM EL CARNESTOLTES: ELS DIABLES FAN MÀSCARES

EL DIVENDRES VA VENIR A LA CLASSE LA CARINA, MARE DEL DANIEL, I ENS VA ENSENYAR A FER UNES MÀSCARES! JA ENS PREPAREM PER L’ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES I LA SETMANA QUE VE ESTARÀ PLENA DE SORPRESES I DIVERSIÓ! PREPARATS?

cliqueu aquí

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

UN ESQUIMAL A LA CLASSE DE P4

Aquest divendres per la tarda ha vingut la família del Nel i ens han ensenyat un banjo i un violí! El David ens ha explicat que, encara que la cançó expliqui que l’esquimal toca un banjo, no és típic d’Alaska! segurament l ha comprat en el seu viatge a l’Àfrica o als Estats Units! L’Helena ens ha ensenyat que el violí es toca amb un arc!……….esteu convidats a la festa!!

cliqueu per veure les imatges

cliqueu si ens voleu veure cantar

 

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

ANEM A L’HORT I PLANTEM…

Hola famílies,                                                                                                                              Aquesta setmana els Diables i els Dracs hem plantat pastanagues i pèsols. Ara cada setmana hi anirem a regar i a veure com creixen.

PRÉMER AQUÍ PER VEURE IMATGES

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

LA FRUITA

Hola famílies,                                                                                                                                 Aquest divendres 1 de febrer la mare de l’Aleix ens ha preparat una tarda de descoberta! Dins d’una capsa hi havia alguna cosa i cada cop hem posat la mà a dins i per la forma hem  endevinat que hi havia: primer una poma, després una mandarina, una pera, un plàtan i finalment aranyons!                                                                                                                L’hem tocat i hem vist la diferència entre una i l’altra. Ho hem preparat per menjar i…    bon profit!                                                                                                                                            Ah!, i hem parlat de la piràmide dels aliments!, és molt important menjar fruita!           Gràcies família!

PRÉMER AQUÍ PER VEURE MÉS

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

LA PRINCESA I LA FELICITAT

Aquest divendres la família de l’Alba Rueda (la Meri, el Lluís i la Rocio), ens han explicat un conte sobre la felicitat! Hem fet un mural sobre aquelles coses que ens posen contents, hem pintat un titella i hem menjat galetes! una tarda molt feliç! Moltes gràcies!!!!

 

LA FELICITAT SI CLIQUEU AQUÍ

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

ENS VISITA KANDINSKY

Hem après moltes coses d’aquest pintor rus. Per a Kandinsky la música i la pintura estaven molt vinculades. Les seves primeres obres estan inspirades en el món de la música.

Les formes i els objectes que pintava no eren importants, sinó els colors que utilitzava i com els utilitzava. També va començar a pintar formes simples i geomètriques com quadrats, cercles i triangles per representar els objectes.

CLIQUEU AQUÍ

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari

LA MÀGIA DEL DIBUIX

Hola famílies,                                                                                                                                 Aquest divendres 25 de gener, a la tarda, el pare de l’Elías ens ha fet una demostració excel·lent del dibuix. Ens ha fet participar a tots en dibuixar una cara, després dues mans les transformava en dos arbres, d’un peix en un avió, d’una ampolla en un coet… després ha dibuixat l’animal que cada nen /a l’hi agradava més. La veritat és que ha passat la tarda molt ràpid fent màgia amb el dibuix. Molt bonic! Moltes gràcies Pare!

PRÉMER AQUÍ PER VEURE IMATGES

Publicat dins de P4 | Deixa un comentari