Presentació del bloc

Hola a tothom

Matesmatics pretén ser una eina més, per apropar als alumnes de secundària, al fantàstic món de les matemàtiques. Aquest bloc neix amb la idea de facilitar la feina i l’aprenentatge de les matemàtiques de 1r d’ESO.

L’objectiu és ajudar-vos a aconseguir que aprengueu i gaudiu de les matemàtiques. Anirem penjant diferents informacions: els apunts, fulls d’exercicis, vídeos, presentacions, aplicacions online,… que us serviran per practicar i repassar els continguts treballats a l’aula.

També anirem proposant reptes, curiositats, enigmes… per veure les matemàtiques de forma més divertida i propera. Us convidem a participar i fer-nos arribar les vostres aportacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *