L’activitat 1

És un qüestionari (fet amb Google Forms) i, quan es responen les preguntes, la mateixa aplicació recull els resultats.

L’activitat 2.
Aquestes activitats estan pensades per fer autocorrecció. Si us hi fixeu al bloc hi ha les activitats i més a vall les solucions. Per tant, no cal que me les envieu, s’ha de fer autocorrecció.
image.png
L’activitat 3
És de problemes. Després de fer els problemes ompliu el qüestionari. Trobareu l’enllaç a l’activitat. Els problemes es poden fer en una llibreta o un full i després, posar la resposta al qüestionari. Quan  s’acaba el qüestionari  apareix un  informe amb els encerts i la solució en cas d’error.
L’activitat 4
És de càlcul. Per aquesta activitat havia pensat que, si us és possible, col·laboréssiu la família en la correcció, que es faci amb la calculadora o, si  us és molt complicat no cal fer-la.
L’activitat 5
Es fa a l’ordinador i és interactiva.
El proper trimestre, si no tot en bona part, haurem de seguir treballant virtualment i, segons indicacions del Departament, d’una manera més formal. L’equip de mestres  continuarem treballant i esforçant-nos per trobar una manera pràctica de fer-ho.
Si les vostres circumstàncies personals us ho permeten, és convenient organitzar una estona cada dia per al treball escolar.
Gràcies per la vostra col·laboració.