Les colònies!!!!!!!!!!!!!!!

Us he fet esperar una mica amb les fotos de les colònies, però ja són aquí!!!!!!

Com ja sabeu, aquest any els d’Infantil vam anar a “Can Solà”, una casa situada a Vilobí d’Onyar, molt a prop de l’aeroport de Girona. Com veureu el lloc era fantàstic. Molt espai verd per poder córrer i fer un munt d’activitats. Un entorn natural preciós. Només arribar el primer dia, el pagès i tota la seva parentela ens van portar a fer un tomb pel bosc i pels camps, ens van ensenyar diferents conreus i plantes remeieres que anàvem trobant pel camí. Ens van aplegar en petits grups on van barrejar nens de P3, P4 i P5,  d’aquesta manera els gran podíem ajudar els petits i els petits aprenien moltes coses dels grans.

Aquí hi ha un recull de fotos però vam fer moltes més coses de les que veureu, com per exemple l’espectacle del pagès i la fada que segur que els vostres nens ja us hauran explicat però que no us puc posar les fotos perquè, al ser de nit,  no es veien prou bé. Espero que gaudiu mirant i comentant les fotos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *