darrer article…… d’aquest curs!!!

Bé, això ja s’acaba…..

Després d’un intens curs, on hem après moltes coses, hem compartit, hem rigut, també ens hem enfadat en alguna ocasió…… però sobretot, sobretot hem disfrutat molt tots plegats, ha arribat l’hora d’acomiadar-nos.

No em vull posar trista….. tot i que em costa no fer-ho……. la veritat és que  estic molt contenta perquè mirant les fotos veig com us heu anat fent grans tots els Planetes, la quantitat de coses que hem fet durant el curs, les coses que hem après junts, les alegries, les vivències……. no sé si podrem continuar junts el proper curs, però el que sí sé és que us podré seguir veient per l’escola i espero continuar veient aquestes cares ben alegres, aquestes ganes d’aprendre i aquests ulls tant vius i plens de felicitat. Una abraçada ben forta per tots, pels “meus” Planetes, pels pares i mares que m’heu ajudat i us he tingut al costat tot el curs, per les àvies i avis que sempre han tingut paraules d’agraïment, per tots, moltes gràcies!!! I per tal de refrescar-vos aquests calurosos dies us he posat unes fotos que tenia ganes de compartir amb tots vosaltres, ja fa mooooolts dies d’això, però seria una pena no poder compartir-les. Són del dia de la nevada, qui ens havia de dir com acabaria el dia!!!!!

Bon estiu!

Marta

2 thoughts on “darrer article…… d’aquest curs!!!

 1. Jaume Grau Xena

  Marta
  Marta, en qualsevol cas possiblement tard, però tinc la il·lusió que de tant en tant miris el blog. Solament vull donar-te les gràcies per la feina feta amb els nostres fills i si he de mesurar el nivell a traves del carinyo que els has despertat has triomfat. Merci per tot , esperant que l’any vinent es pugui repetir

  Jaume i Sara

 2. mbalda2 Post author

  Hola família!
  Doncs sí, de tant en tant entro a mirar el bloc perquè em fa il·lusió veure que encara hi ha visites i algun nou comentari.
  Molt agraïda per les vostres paraules, la veritat és que no és fàcil el dia a dia amb els nens, haver d’improvisar constantment i intentar arribar a tot per tal que no els manqui res i vinguin cada dia amb ganes i entusiasme. Quan arriben les vacances, els mestres, per fi, anem més relaxats i podem fer balanç del curs i t’adones de les coses que cal millorar i en quines t’has equivocat i, malgrat veure que cal millorar moltes més coses, també et queda la satisfacció quan veus els nens contents i els pares agraïts. Són aquests detalls, aquestes paraules d’ànims que de tant en tant et vas trobant en el bloc, les que et motiven a tirar endavant i esfoçart-te per fer la feina el millor que un pugui.
  Moltes gràcies per tot i que acabeu de disfrutar de l’estiu!!!
  Marta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *