Can Fornés

Tots estàvem esperant la Setmana Santa, perquè necessitàvem uns dies de festa i sobretot, sobretot… perquè podriem celebrar la Pasqua i menjar la tant esperada mona!!

A l’escola vam estar parlant de la mona i la seva elaboració, i tenint tant a prop la gent de Can Fornés vam aprofitar per fer-los una visita i que ens expliquéssin com treballen la xocolata. Allà vam aprendre moltes coses, ens van explicar tot el procés de la xocolata abans no la converteixen en mona. Com l’escalfen i com la refreden diverses vegades, com li donen les formes que volen, quins estris utilitzen……

La gent de Can Fornés van ser molt amables, van tenir molta paciència i ens van ensenyar com construïen una casa de xocolata amb tota mena de detalls, després la vam poder tastar entre tots i no hi ha paraules per descriure la sensació a l’hora de tastar-la…….. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm………

I això no és tot, a més a més van tenir el detall d’obsequiar-nos a cadascú amb una bosseta on hi havia un ou de xocolata amb caramelets de colors. Quina sortida tant dolça!!!!!!! A les fotos veureu quines cares de curiositat i de satisfacció de tots plegats. Bon profit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *