RACONS P4 I P5 (diferents moments d’alguns dels racons que estem duent a terme els alumnes de P4 i P5 conjuntament)

En el racó d’experimentació, manipulem diferents materials (botons, pinces, bigudins, cadenes, cargols i famelles, fils i canyetes) i percebem les qualitats de cadascun, imaginem i creem unes grans produccions.

Al racó de construccions treballem tot jugant i experimentant l’espai i el volum, interaccionem amb els companys i creem castells, ciutats, cases, zoològics, museus, granges… i ens ho passem molt bé.

En el racó de joc simbòlic ens agrada molt jugar a la caseta, anar a comprar a la botiga, portar als ninos a la consulta mèdica, anar a posar-nos guapos i guapes a la perruqueria i imaginar moltes històries fantàstiques amb cotxes, ninos i vaixells pirates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *