ESTEL·LA ENS PARLA DE L’INSTITUT

Estel·la Pastor.Autor:Abel AlonsoVaig sortir de casa cap a les vuit menys quinze minuts del matí .. Al carrer les llums dels fanals encara estaven enceses ..Vaig anar a buscar una amiga a casa seva i, després ens vam dirigir cap a l’Institut on ja hi havia molts nois i noies a la porta esperant per entrar .

Va sonar el primer timbre de entrada a classe i després d’uns trenta segons va sonar el segon timbre ….. Pujar les escales, entrar dins de l’aula, treure les coses, escriure, escoltar i ja us podeu imaginar les coses que es fan dins d’un aula. Quasi totes avorrides!.. Totes no!.

Passades les tres primeres hores i de fet, les més pesades de tot el dia, ja estàvem tots al pati o al bar esmorzant fins que tornà a sonar el timbre i s’acabà tota la diversió d’aquells trenta minuts …

Després d’això, un parell d’hores mes, però ja no es feien tan pesades perquè ja tots estàvem pensant que aviat el rellotge marcaria les dues menys quart per tornar a casa, dinar i fer la migdiada … Ja que els dimecres a la tarda no hi ha classe . Visca el dimecres!

Text: Estel·la Pastor                         Ilustració: Abel Alonso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *